Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik

atakan bey seçtiğiniz mozart şarkısı gerçekten çok güzel.Ancak defalarca dinlendiğinde biraz sıkabiliyor.Telkinlerin klasik müzik şarkılarını değiştirirseniz çok sevinirim.Herşey için teşekkürler... sapkal89

Ne yaptım ne ettimse,mp3 leri indirmeyi başaramadım.Bir site çıkıyor ve yüklenmiyor.Yardım istiyorum.Teşekkürler..

[size=12pt]
**shamanic** ' Alıntı:
merhabalr actionsmile

sitemiz daha hızlı hizmet verebilmek için yenilenme çalışmaları içerisindedir...

bu sebeple bazı telkin linkleri aktif halde değil yenilenme sürecinde.. .

linkler hayatimdegisti diye başlıyor ise bir problem yoktur ...
ritmotrance diye başlıyor ise yenileniyordur... kısa bir süre sonra tekrar dennemenizi rica edicez bunun için...

ego ile ilgili aktif linkleri aşağıda veriyorum... diğer müzik çeşitleri için biraz sabır diyorum ttli3 ... sevgiler... hismiley

ego güven sanat m. http://www.hayatimdegisti.net/ego guven guclendirici 2007 sanat hayatimdegisti.com.mp3

ego güven ney http://www.hayatimdegisti.net/ego guven guclendirici 2007 sanat hayatimdegisti.com.mp3

arka fonda insan sesleri geliyor :) O sizin sesiniz mi ? Bazı yerlerde vurgulu şekilde ses geliyor. Cidden büyük iş.
hpm1

oncelıkle tsk edeırm ama lınkı malesef acmıyor galıba lınk bozulmus bı yenılersenız sevınırımm tesekkurlerrrr hismiley

merhabalar... actionsmile

bir server problemi yaşıyoruz galiba.. sevincli kısa sürede hallolacaktır... dusun

atakan bey yenilenme çalışmalarımıza hızla devam ediyor.. pc05

bu arada ;
bir çonk link alternatif olarak rapid e yüklendi...
onları deneyin isterseniz..

acil ihtiyacınız olan varsa eger onlar içinde rapid linki verebilirim..
(elimde olan telkinlerlerden tabii girlhaha )

sevgiler.. hismiley

ben eserin bestecisini ve adını merak ediyorum. diğer telkinlerdeki müzikleri de merak ediyorum aslında. bir yerde yazıyor mu?

Bir Sorum Var

yapılan bazı araştırmalar New Age müziği ve benzer melodik yapıdaki yumuşak müziklerin (klasik müzik, soft jazz, vb.);

Beyin dalgalarını pozitif etkilediği, dikkati ve genel sağlığı geliştirdiği,
Beynin daha mantıksal olan sol küresi ile daha sezgisel olan sağ yarım küresi arasında dinamik bir dengeyi sağladığı ve yaratıcılığı arttırdığı,
3 boyutlu algımızı etkileyerek, ortamı daha ferah, geniş ve şık hissetmemizi sağlayabildiği, stresli bir atmosferi yumuşattığı,
İnsandaki sevgi ve hayata bağlılık hislerini arttırdığı,
Endorfin düzeyini yükselterek, kişinin daha mutlu hissetmesini sağladığı,
Uyku sorunu çeken kişilerde uykuya geçişi kolaylaştıdığı, uyku kalitesini yükselttiği,
Strese bağlı hormonları düzenleyerek, stres altında olan kişilerin sakinleşmesini, gevşemesini sağladığı gözlenmiştir.

Bir yazıda bunlar dikkatimi çekti,acaba aynı telkinleri pop ya da türkülerin içine koymak aynı etkiyi uyandırırmıydı,yoksa dinlenilen müziklerdeki beynin alfa dalgalarını etkilediği bu müzikler mi şart,amaç telkinlerse her tür müziğe uygun olması gerekmez mi ?hard rock değil tabiki ama klasik müzik ya da new age tarzının zaten beynin alfa dalgalarını arttıran doğal bir yönü var,biraz kafam karıştı,aydınlatırmısınız?tşk ederim

Ynt: Bir Sorum Var

emel ' Alıntı:
yapılan bazı araştırmalar New Age müziği ve benzer melodik yapıdaki yumuşak müziklerin (klasik müzik, soft jazz, vb.);

Beynin daha mantıksal olan sol küresi ile daha sezgisel olan sağ yarım küresi arasında dinamik bir dengeyi sağladığı ve yaratıcılığı arttırdığı,
3 boyutlu algımızı etkileyerek, ortamı daha ferah, geniş ve şık hissetmemizi sağlayabildiği, stresli bir atmosferi yumuşattığı,
Uyku sorunu çeken kişilerde uykuya geçişi kolaylaştıdığı, uyku kalitesini yükselttiği,
Strese bağlı hormonları düzenleyerek, stres altında olan kişilerin sakinleşmesini, gevşemesini sağladığı gözlenmiştir.

Bir yazıda bunlar dikkatimi çekti,acaba aynı telkinleri pop ya da türkülerin içine koymak aynı etkiyi uyandırırmıydı,yoksa dinlenilen müziklerdeki beynin alfa dalgalarını etkilediği bu müzikler mi şart,amaç telkinlerse her tür müziğe uygun olması gerekmez mi ?hard rock değil tabiki ama klasik müzik ya da new age tarzının zaten beynin alfa dalgalarını arttıran doğal bir yönü var,biraz kafam karıştı,aydınlatırmısınız?tşk ederim

Burada aslolan asıl etkiyi yaratan telkinlerdir.Ancak elbette kullanılan müzik seçimide önemli.Rock müzik tercih edilmemeli.Pop tarzi olabilir ancak bunlarda telif sorunu olduğu için kullanmiyoruz.

Özetle telkin olmadan sadece müzik dinleyerek ayni etkileri sağlayamazsiniz.

hayatimdegisti ' Alıntı:
Ego Güven Güçlendirici Telkini Yüklemek İçin Linkin Üzerine Gelip Sağa Tıklayarak Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterlidir.

http://dosyalar.hayatimdegisti.com/ego%20guven%20guclendirici%20klasik%202007%20hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

http://rapidshare.com/files/83062688/ego_guven_guclendirici_klasik_2007_hayatimdegisti.com.mp3.html

kardes yukardakı lınkı sag tıkla ve farklı kaydet var ona tıkla gerısıne karsma saygılar.... s45apk s45apk

hayatimdegisti ' Alıntı:
Ego Güven Güçlendirici Telkini Yüklemek İçin Linkin Üzerine Gelip Sağa Tıklayarak Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterlidir.

http://www.hayatimdegisti.org/ego%20guven%20guclendirici%20klasik%202007%20hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

http://rapidshare.com/files/83062688/ego_guven_guclendirici_klasik_2007_hayatimdegisti.com.mp3.html
happy6 happy6

ya arkadaşlar ben insan sesi felan duymuyorum duymammı lazım yoksa duymamam normal olanmı lütfen yardım edin

slm,

mp3'lerde ses duymuyorsun, sadece müzik. Telkinler müzigin arkasinda gizli (öyleymis diyorlar krzm67). sen sadece müzikleri dinle yeter. Istersen Forum'dan telkinlerin icerigini oku ;)

gerçekten çok hoş olmuş

insan sesini var ama çok kısık bi şekilde

Ynt: Bir Sorum Var

emel ' Alıntı:

ne alaka arkadaşım müziğin içinde debisi düşük sesler var amaç bilinç altını uyarmak
arkadaşlar karısık dinleye bilirsiniz bence

hpm1 bir kaç linkden telkin müziğini indirdim hepside sağlam müziklerde insanı gerçekten rahatlatıyor başarılar ve teşekkürler

yeni başladım dinlemeye umarım işe yarar teşekkürler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri