ego ve suçluluğu bitirdim

sumerolog

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
şimdi playistime kaç tane telklin ekleyebilirim?

senden rica etsem ego ve suçluluğu bitirince sende ne gibi değişiklikler oldu yazar mısın?

şu anda gözlemlediğim bir değişim yok, belkide daha farkına varamadım.

Bence yakın zamanda çıkacaktır değişimler ortaya merakla bekliyorum :))))

flood yapmadığım halde mesajlarım silineceğine yetkililer tarafından yukarıdaki sorum kaale alınabilirdi.

sorun ne tam olarkkk anlamadımm

sorun playistime kaç telkin eklemem di sevgili yelda_k, cevap gelmeyince bende bana faydalı olacak 6 telkini indirdim ve 17 güne yakın bir süredir aksatmadan dinliyorum. Şu anda bir değişim yok ama ileri ki zamanlar bakalım ne gösterecek.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri