EŞ RUHLAR

paylaşım...cıdden cok guzeldi.teşekkurler...........

Eğer onunla uzlaşmazsanız. Mutlaka sizi köstekleyecektir engelleyecektir. Bunu çok iyi Başarır. Bir an önce bu uzlaşmayı yapmazsanız çok vakit harcatır size. Buna bir takım kılıflar uydurmada ustadır.” Ben özgürlüğüme düşkünüm arkadaş! ” “ Etrafta doğru dürüst adam yok ki!” gibi şeyler uydurur. Siz de onun borazanı olur övüne övüne bunu savunursunuz. Kendi fikriniz sanırsınız.

bu zamana kadar yaptığım şey gerçekten buydu..
ahh o egom..!!
yazı ciddi olarak her şeyi anlatmış ve çok da güzel. kendimi buldum cümle cümle.
hayal kırıklıkları gerçekten insanın hayatına olumsuz yönde etki ediyor ve insan asla o insanı bulamayacağını düşünüyor..
bloklarımı attım çok şükür. egomu da alt etmem lazımmış. öğrendiğim iyi oldu.

Bu konu ile ilgili dusuncelerimi paylasmak istiyorum:

Ruh esi olarak birinin olup olmadigindan emin degilim ama herkesin ortak fikri beklemek ve sabir sanirim ama bu kadar uygulamadan sonra zaten herkes esini eninde sonunda bulmuyor mu, burda bir tezatlik yoktuy789

Ben Es RUh un varligina dair inancimi kaydettim artik...:(

Ya siz?

Eş ruhun varlığına mı inancını kaybettin yoksa onu bulma inancını mı tatlım? Malesef ikisi düşünce de kimsenin işine yaramaz. Ben hala inanıyorum bu kavrama. Etrafta mükemmel olmasalar bile kendi içlerinde mükemmelliğe yakın çiftler görmek nadir(!) de olsa mümkün. Bizim görmemiz de çok önemli değil iki kişi birbirleri için gerçekten eş olduğunu düşünüyorsa, bunu derinden hissediyorsa ve uyumlu bir hayat sürdürebiliyorsa, neden olmasın?
Şubat'ta "Eş Ruhumun Ez Zamanı" filmi gelecek. Ben o filmi sabırsızlıkla(aslında sabırla) bekliyorum. Hadi asma suratını yakışmaz bize böyle düşünceler. Akışına bırak beklentisiz ol ve keyfini çıkar. Hayatta hiç birşey için kendimizi üzmeye değmez, hep mutlu ol. :)

Eş ruhun varlığına mı inancını kaybettin yoksa onu bulma inancını mı tatlım? Malesef ikisi düşünce de kimsenin işine yaramaz. Ben hala inanıyorum bu kavrama. Etrafta mükemmel olmasalar bile kendi içlerinde mükemmelliğe yakın çiftler görmek nadir(!) de olsa mümkün. Bizim görmemiz de çok önemli değil iki kişi birbirleri için gerçekten eş olduğunu düşünüyorsa, bunu derinden hissediyorsa ve uyumlu bir hayat sürdürebiliyorsa, neden olmasın?
Şubat'ta "Eş Ruhumun Ez Zamanı" filmi gelecek. Ben o filmi sabırsızlıkla(aslında sabırla) bekliyorum. Hadi asma suratını yakışmaz bize böyle düşünceler. Akışına bırak beklentisiz ol ve keyfini çıkar. Hayatta hiç birşey için kendimizi üzmeye değmez, hep mutlu ol. :)

Sanirim gercekten oyle birinin varligina olan inancimi kaybettim canimm...

Cunku son 1 haftadir tuhaf olaylar, duygu dalgalanmalari yasiorum...

Mesela, ortada hicbirsey yokken yaratmis oldugum ya da yaratmak istedigim ``Hamur adam diyeyim sen anla`` :) kiside olmasini istedigim ozellikleri surekli degistirirken yakaliyorum kendimi.

Bir an geliyor, maddiyat onemli degil karakter iyi olsun,

Bir an anlasabileyim asik olmasam da olur diyorum, mantik olarak bakiyorum yani...

Bir an hem iyi bir isi,karakteri hem de maddi acidan ortalamanin uzerinde olsun diye dusunutrken yakaliyorum, sanirim ben tum bu ozelliklerin bulundugu kisnin varligina inanmiyorum.....

Tuhafim yani anlatirken bile su an yazip yazip siliyorum, duygularimi anlatmakta zorlaniyorum,

Anlatabiliyor muyumgirlhahagirlhahapuufff...

Maddi ve manevi değerler arasında sıkışıp kalmışız. Bizim hatamız değil ki değerlerini aldığımız bir toplum var. Biz bu toplumdan çok fazla şey taşıyoruz ve kendi doğrularımızla zaman zaman o toplumun öğrettiği doğrular çatışıyor. İstediğini belirleyememiş olmak seni bu hale sokuyor bu ortada. Sen bile ne istediğine karar verememişken doğru insanın gelip seni bulması harika bir mucize olur. En azından en çok istediğin özellikleri belirlemeye çalış. Geriye tevekkül edip en hayırlısını dilemek kalıyor. Hamur adamı yaparken bile şu şu özellikler olsun ama en hayırlı olacak şekilde onda bulunsun demek gerek.

sanirim ben tum bu ozelliklerin bulundugu kisnin varligina inanmiyorum...

Gerçekten buna inanmak istiyorsan sen onu itiyorsun, kendinden uzaklaştırıyorsun. Çünkü var bile olsa sen onun varlığını kabul etmiyorsun. Çok mu imkansız şeyler istiyorsun? Mutlu olmak istiyorsun. Ama belki de seni mutlu edecek şeyleri değerler anlamında sıralayamıyorsun. Önceliklerini belirlemek bazen zor olabiliyor. Başa çıkabilirsin bu düşüncelerle. Umudunu yitirme. Eş ruh konusuna da kafanı çok takma var ya da yok ama önemli olan sen sana en uygun kişiyi gün be gün hayatına çekiyor ol. Herkese yakın bir yol arkadaşı lazım bu hayatta.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri