Eski-Yeni Ego ve Suçluluk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ali1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ali1

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Atakan bey olumsuz kalıplar var diye yenilerini yapmış bu 2 telkinin. peki ben eskilerini dinlemek istiyorum çünkü yenilerinde kuş sesi filan geliyo , odada da abim var rahatsız olmasını istemiyorum uyurken . ama eskilerinde sadece su sesi geliyo , hem beni hemde abimi rahatsız etmez . o yüzden eskilerini dinlemek istiyorum fakat aklımda bazı soru işaretleri var , eskisimi daha etkili yenisimi , şimdi eskisini dinlicem yenisine göre daha mı az etki eder . bide eskisinin (-) yönleri varmı.

Bu konuda benimde kafam karışık. Yenilerini dinliyorum bi haftadır ama gece gerçekten kuş sesleri rahatsız ediyor cik cik cik uyutmuyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri