Evleniyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxim

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yarın akşam (09,09,2008) düğünüm var...toyota plaza düğün salonu iskenderun
gelebilenler olursa çok mutlu olurum,canlı tebrik te göndere bilirsiniz www.yenitoyotaplazaisatas.com
ALLAH herkese bu mutluluğu yaşatsın,darısı bekarların başına.......
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum iyiki varsınız

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

sevgiyle kalın............

Ynt: Evleniyorum

Maxim çok sevindim.Mutluluklar dilerim sana.

nazar.jpg

Mutluluğunuz daim olsun kiss3

Sevgili maxime mutluluklar diliyorum, dugununde bulunamayiz fakat burda uy897
ve hediyemizi takariz

maxim ' Alıntı:
arkadaşlar yarın akşam (09,09,2008) düğünüm var...toyota plaza düğün salonu iskenderun
gelebilenler olursa çok mutlu olurum,canlı tebrik te göndere bilirsiniz www.yenitoyotaplazaisatas.com
ALLAH herkese bu mutluluğu yaşatsın,darısı bekarların başına.......
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum iyiki varsınız

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

sevgiyle kalın............

art56art56 smil56 mutluluklar canım

Mutluluklar. kiss3 Allah mesut etsin.Bir ömür beraber mutlu huzurlu günler dilerim. derty

Hayırlı olsun maxim. Bir yastıkta genç kalın inşallah gogogo

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!..

2197.gif

tebrik eder mutluluklar dilerim...

hismiley

hayırlı olsun maxim bir ömür boyu mutluluklar dilerim kiss3 darısı sitemizin diğer bekarlarının başına y789

Tebrikler ve iyi şanslar bu arada...

goodluck008.gif

Mutlu ve Güzel Bir Ömür Geçirmeniz Temennisiyle. 25889

Hayırlı Olsun... super

120%20ytl.jpg

oyy oyy ne güzel haber bu.allah bir ömür mesut etsin maxim kiss3 darısı benim gibi bekar olan utananadam tüm hayatım değişti ailesinin başına olsun...

Hayırlı uğurlu olsun bir ömürbirlikte olun .Sitenin ilkevlilik habari umarım devamı çok olsun. uy897 alk78

s456 herkes sevsin sevilsin isteyenler de senin gibi düğün haberleri versin bize. inşaallah ben de seneye bu zamanlar böyle bi duyuruda bulunucam. tabi sıra abilerim ablalarımda. nice güzel haberler duymak üzere...Allah mesut etsin.

Tebrikler... Mutluluklar...

Tebrik ederim. alk78 Bir Ömür Boyu Mutluluklar..

hepinize çok teşekkür ediyorum,beni çok sevindirdiniz....iyi dilekleriniz içinde teşekkür ediyorum
uy897
sevgiyle kalın

27999059yy1.gif
sevgili maxim..

eşine ve sana ; yaşam brlikteliğine adım attığınız bu özel tarihte sonsuz mutluluk ve huzur dilerim..
svbackground104mv9.gif
svbackground104mv9.gif
svbackground104mv9.gif
svbackground104mv9.gif

yaşamınızda birbirinize karşı daima.. saygınızın sevginizin muhabbetinizin daim olsun..
kurduğunuz yuvanız bereketli olsun..
miscellaneous504ua4.gif

nice mutlu haberleriniz almak dileklerimle..

165bq3.gif
sevgiler..

not: online tebrik yollayacaktım lakin ; shamanicten maxim e (gönderen ve alıcı boşluklarını doldururken girlhaha )
olunca düğün salonundakile bu mesaj bize değil derler diye yollamadım.. 12389

sizin için davetiyemizi ekledim

Tebrik ederim,bir ömür boyu birlikte ve mutlu yaşamanız dileklerimle smiliyface kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri