Faydasını görenler ayrıntılı bir şekide anlatırsanız cok sevinirim ... ne kadar sürede etki etti ne kadar süre dinledi hayatında ne gibi farklılıklar oluştu vs...12389
ben bir aydır sucluluk ego kendine guven ve sosyallik artırıcıyı dnlerim en ufak degişme bile olmadı
Evet bende aynen senin gibi dinliyorum uyurken ve gün içinde . Etkisini ilk başta hissettirmişti ama şimdi etkisinden söz bile edilemez burdaki yorumlarıda okudum dalgalanma yaşıyorum galiba .. İllaki tesir etcek ama herşey zamanla diye düşünüyorum bende . Sende Esenle Kal Müjde skan67! kırmızı görmüş boğa misali çılgınlar gibi dinliyorum! neredeyse 1 ay oldu... isme özel telkin sipariş etmiştim... biri dil öğrenme.. biri hafıza biri ruh ikizi.... hala ne fransızcamda ilerleme var ne hafızamda bir tık... ne de boyu posu devrilmeyesicce ruh ikizim karşıma çıktı!!!tabi daha çok erken ama.. biz insani canlılar para verdik mi hemen bir karşılık görmek isteriz
dinlemeye devam.. galiba bilinçaltım biiiiip lemiyor henüz bu telkinleri
ama ya seve seve ya da
söke söke
hadi bakalım canlar sevgiyle kalın
![]()
telkinler bilinç altınıza mesajlar gönderiyor bu doğru..ama siz bu tedirginlğiniz ve güvensizliğinizle olacak mı olmayacak mı diye kontrollerinizle her an tam tersi mesajlar gönderiyorsunuz bilmeden..örnek verecek olursakk
telkinler öğrenirsin diyor sabah ilk aklına gelen öğrendim mi diye soruyorsun..ve ego konuşmaya başlıyor..aha öğrenememişim..zeten kendim öğrenemediğim için destek aldım destekte işe yaramadı...haydaaaa...hergün telkinler olumlu mesajlar verirken sen o mesajları güvensizliğinle iptal edip bozuyor olabilirsin.
yapılması gereken şu .. sadece telkinler için değil yaptığımız tüm çalışmalar için..serbest bırakmak..oldumu olmadı mı diye sürekli kontrol etmek olmayacağına dair güvensizlik mesajı veriyor benden söylemesi..
ben bir aydır sucluluk ego kendine guven ve sosyallik artırıcıyı dnlerim en ufak degişme bile olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.