*Fıkralar*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elektra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

Elektra

Guest
YEŞİLLER
Temel Amerika'da otobüs söförlügü yapiyor. Beyazlar önde, zenciler arkada otururken kavgaya tutuşuyorlar.
Temel de herkesi otobüsten indirip bir insanlık nutku atıyor:
- pundan pöyle siyah-beyaz yok. hepiniz yesilsiniz; simti otobüse pinepilirsinuz, ama tikkat edin, acikk yesiller öne, koyu yesiller arkaya otursun.

TİTANİK
Titanik battığında üç kişi kurtulur. (İngiliz,Fransız ve Temel)İngiliz sadece golf sopasını, Fransız sadece golf topunu kurtarabilmiş. Bunların canları çok sıkılmış. Fransız
- "Hadi golf oynayalım"
demiş. İngiliz de katılmış. Temel de çok sevinmiş:
- "Ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum"
deyince ,
- "Çok kolay, sopa, top ve delik lazım"
demişler. İngiliz:
- "Bende sopa var."
Fransız:
- "Bende de top var."
Temel:
- "Ben oynameyrum."

ZÜRAFA
Bir gün, CIA, KGB ve MİT teşkilatlarından hangisinin daha başarılı olduğunu tespit etmek için bir "istihbarat yarışması" düzenlenmiş. Bu yarışma uyarınca, her üç teşkilatın en iyi adamlarından oluşan onar kişilik ekipleri Kongo'nun balta girmemiş ormanlarına göndermişler.
Ormanın girişinde görevlerini açıklanmış:
- "Ormana girip, en kısa sürede bir zürafa bulup getiren kazanır..."
Önce KGB liler gitmiş. 15 dakika sonra bir zürafa ile çıkagelmişler.
Sonra CIA gitmiş. 10 dakika sonra zürafa ile gelmişler.
En sonunda bizim MİT gitmiş, 7 dakika sonra bir fille dönmüşler.
Yarışmayı düzenleyenler "Bu da nedir?.." diye sorunca fil atlamış:
"Abi valla ben zürafayım..."

NASIL ÖLÜM?
Naziler üç kişi; İngiliz, Fransız ve Laz'ı esir almışlar ve sonuçta ölüm cezasına çarptırmışlar. Ve askerler soruyor:
- Beyler Giyotinle mi ölmek istersiniz? Asılarak mı? Kurşuna dizilerek mi?
İlk önce Fransız yanıt verdi:
- Benim atalarım hep giyotinle öldüler ben de giyotinle. Onu almışlar kafasını yerleştirmişler giyotine. Giyotini üstten bırakıyorlar.Tam kafasına 2 santim kalınca giyotin duruyor. Maalesef giyotin bozuk Almanlar sinirleniyor. Çünkü bu durumda Fransız kurtuldu.
İngiliz:

- Arkadaşlar, asılarak ölmek çok kötü benide giyotinle öldürün. İngiliz uyanıklık yapıyor. Almanlar giyotini tamir ediyorlar. Ama olay aynı sekilde cereyan ediyor. Sonuçta İngilizde kurtuluyor. Sıra bizim laza geliyor. Bizim Temel de uyanık:
- Arkadaşlar asılarak ölmek gerçekten çok kötü. E zaten giyotin de çalışmıyor. En iyisi beni kurşuna dizin.

son fıkradaki espriyi anlamadım

Titanik süper ciddengirlhaha bir de Yeşiller'i babam yıllardır anlatıyor girlhaha

çok komik yahu. Hele o golf , hey Allahım nereden buluyrosunuz bunları. Bir tane de ben döktüreyim mi?

Temel almanya ya murat 124 le gidiyor. Önünde bir mersedes kırmızı ışık yandı mersedes durdu ve olan oldu temelin frenleri tutmadı, mersedese arkadan çarpınca , arabadan adam iniyor. bir bakıyor ki külüstür bir araba. Ne yaptın diyor arabanı satsan benim tamponumu ödemez. Temel yarım yamalak almancayla abi kusura bakma, isteyerek olmadı diyor. İkinci kırmızı ışıkta aynı kazanın benzeri ve yine aynı mersedesle olunca alman çıkıp bağırıp çağırıyor, temel abi affet diyor. yola devam ediyorlar üçüncü kırnızı ışıkta bir daha çarpınca temel arabadan inme zahmetine katlanmadan camı açıp sarkarak abi ben ben diyor.

Hadi bi temel daha şeetireyim mi?

Temel iş ararken Afrika'da bir ülkenin yamyanlardan kurtulmak için kelle avcıları aradığını okuyunca. Ula koş tursin ha uşak pen çok paralı pir iş puldim. demiş. Evet kelle başına yüz dolar az para da değil hani. Hemen uçakla ihtiyaç duyulan ülkeye geldiklerinde başkbakan törenle karşılamış bizim iki kafadarı. Çünkü yamyamlardan tırtıkları için sadece tek Türkiye'den karadeniz cumhuritetinden bizimkiler gitmişler. Sonra direk ormana ilk günü acemi şansı iki,üç yamyamı avlamışlar. Akşam otelde paraları sayıyorlar. keyif sigarasını içiyrorlar. Ertesi günü on kelle aman Allah'ım 1000 dolar çok para. Ancak temelle dursun son avlarında ormanda yorulmuşlarr ağacın altında uyuyyakalmışlar. YAmyamlarda bunları çok fena kafaya takmışlar ve gizlice takip ediyortlar. Ağacın çevresi ellerinde mızraklarını yöneltmiş şekilde tam 100 yamyam . Temel çıtırlara uyanır. Bir de ne görsün 100 e yakın yamyam. Kalk la dursun kalk bu gün panın. a.q. duk. demiş.

Temel iş ararken Afrika'da bir ülkenin yamyanlardan kurtulmak için kelle avcıları aradığını okuyunca. Ula koş tursin ha uşak pen çok paralı pir iş puldim. demiş. Evet kelle başına yüz dolar az para da değil hani. Hemen uçakla ihtiyaç duyulan ülkeye geldiklerinde başkbakan törenle karşılamış bizim iki kafadarı. Çünkü yamyamlardan tırtıkları için sadece tek Türkiye'den karadeniz cumhuritetinden bizimkiler gitmişler. Sonra direk ormana ilk günü acemi şansı iki,üç yamyamı avlamışlar. Akşam otelde paraları sayıyorlar. keyif sigarasını içiyrorlar. Ertesi günü on kelle aman Allah'ım 1000 dolar çok para. Ancak temelle dursun son avlarında ormanda yorulmuşlarr ağacın altında uyuyyakalmışlar. YAmyamlarda bunları çok fena kafaya takmışlar ve gizlice takip ediyortlar. Ağacın çevresi ellerinde mızraklarını yöneltmiş şekilde tam 100 yamyam . Temel çıtırlara uyanır. Bir de ne görsün 100 e yakın yamyam. Kalk la dursun kalk bu gün panın. a.q. duk. demiş.

khkh56khkh56khkh56 işte buna ihtiyacım vardı khkh56khkh56 teşekkürler khkh56

Yazımda bu tarz fıkralar istemiyorum. Kendi adına fıkra sayfası açıp fıkranı yazabilirsin.yu89

pek fıkra hikaye bilmem ben öyle ne yapmam lazım ? y789
Sen yaz demedim ki komik bulduğun fıkra veya yazı varsa bizle de paylaş dedimgirlhaha

khkh56khkh56khkh56 işte buna ihtiyacım vardı khkh56khkh56 teşekkürler khkh56
Fıkra okumaya ihtiyacın varsa aç Google'ı fıkralar yaz oku!yu89

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş.başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

Trabzonlu imamlarla, Rizeli imamlar turnuva düzenleyip maç yaparlarmış; ama her defasında Rizeli imamlar yenerlermiş. Trabzonun takım kaptanı Temel Hoca demiş ki; "uşaklar bu böyle gitmez, bizim Trabzonsporlu Hami'yi takıma alalım, diyelim ki bu bizim merkez caminin yeni hocasıdır." Diğerleri de kabul etmişler ve maça gitmisler Rize'ye. Dönüşte takım kaptanı Temel Hoca'ya sormuşlar, "mac ne oldu? diye; "2-1 yenildik" demiş. "Golleri kim attı?" diye sormuşlar; Temel "bizim golü Hami Hoca attı; onların golleri de Pierro Hoca ile Roberto Carlos Hoca attı.." demiş.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri