FORUMDA AŞK BAŞKADIR...

smileydancemuhteşemim muhteşemsinn :)

Amanın kimmiş anlayıncaya kadar çatlıyodum nerdeyse...
anladım ama nihayet, çoook tatlısınız şeker topanları,öpüyor ve saadetinizin uzuuun olmasını diliyorumactionsmileactionsmile

Ne oluyor burda bakemmm:) Mutluluklar canlar

tebrikleriniz için teşekkürler. ama keşke buraya yazmasaydık.. ayrıldık çünkü bugün.. artık nazar mı başka bir şey mi bilmiyorum.. severken ayrılmak da çok koyuyor ama kısmet böyleymiş.. birbirimize öğretmenliğimiz bu kadarmış..

tebrikleriniz için teşekkürler. ama keşke buraya yazmasaydık.. ayrıldık çünkü bugün.. artık nazar mı başka bir şey mi bilmiyorum.. severken ayrılmak da çok koyuyor ama kısmet böyleymiş.. birbirimize öğretmenliğimiz bu kadarmış..

hayırlısı olsun canım yaa. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah...

aklıma bi anı geldi, hayatımın en çalkantılı dönemini 2 yıl önce geçirdim, o sıralar hayatimdegisti.com, hayatımın ortasındaydı. duygulandım yaa :/ Allah hepinizin gönlüne göre versin, hepiniz iyi insanlarsınız.. hepp böyle güzel kalpli, mutlu kalın...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri