Forumda Beğendiğiniz Makaleleri Paylaşabilirsiniz.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Yeni sunucuya geçtiğimiz için forumda kullanabileceğimiz alan 1000 kat artmistir.Şu an forum'un kapladığı alan 400 mb.Kullanabileceğimiz alan ise bunun 1000 katı yani 400 gb dir bu alan gerek görüldüğünde dahada arrtirılacaktır.Yakında forumda yeni bölümler başlıklar açacağım.Sizlerde o zamana kadar beğendiğiniz konumuza ilgili kişisel gelişim makalelerini paylaşabilirsiniz.

Ynt: Forumda Beğendiğiniz Makaleleri Paylaşabilirsiniz.

yaşasın blissy bende çok yer kaplamasın uzun yazılar diye.. dosyaları sıkıştırıp zip olarak foruma yüklemeyi düşünüyordum.. bu haber beni çok rahatlattı.. ttli3

shamanic ' Alıntı:
yaşasın blissy bende çok yer kaplamasın uzun yazılar diye.. dosyaları sıkıştırıp zip olarak foruma yüklemeyi düşünüyordum.. bu haber beni çok rahatlattı.. ttli3
Zaten ne kadar çok makale yazı paylaşımı olursa google'da sitemiz daha fazla indekslendiği için sitemizi google'dan bulanların sayısı artacaktır.
Bu arada yukarıda ki mesaji editledim kapasitemiz 100 kat değil 1000 kat artmistir.

selam arkadaşlar

bana ait 5 GB boyutunda upload alanım var. eğer yardımım olacaksa bir kısım dosyaları bende upload edebilirim. gerekirse daha fazla alanda alabilirim.

iyi çalışmalar.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri