gerçek oldu :)

ebru_li

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Çok şükür beni duyan yaratıcıma bir isteğim vardı gerçekleşti çekim enerjisi işliyor buna şahit olmak ne güzel...hep pozitif düşündüm ve şimdi meyvalarını yiyorum.sevincli

Çok şükür beni duyan yaratıcıma bir isteğim vardı gerçekleşti çekim enerjisi işliyor buna şahit olmak ne güzel...hep pozitif düşündüm ve şimdi meyvalarını yiyorum.sevincli

Canım çok sevindin senin adına.Darısı hepimizin başına956k

gerçek olan ne? söyle de bizde bilelimkrz56

evet merak ettim neydi bu cok istediğiniz şey. eğer özel değilse paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler

çok sevindim darısı bizim de başımıza?

adınıza sevindim,umarım bizimde gerçek olur ve bizde böyle mutluluk dolu olarak paylaşırız :)

İş istiyordum arkadaşlar, ummadığım bir kişiden mesaj geldi hayretler içinde gülmeye başladım o anblissyaynen böyle hareket ettim. inanamadım şahit oldum bir gerçeğe müthiş birşey arkadaşlar ben,hep güzel düşündüm hep olumlu ve ummadğım biryerden geldi...the secret ta ki gibisevinclidarısı güzel düşünen iyi olan herkesin olsun öpüyorum sizi.

Arkadaşım senin adına çok sevindim, çekim yasasını uygulayan ve sonucunu görmen adına bizleri ve umutlarımızı kat kat artırıyorsun. Tebrikler .. tebrikler..

Ebru-li yeni işin hayırlı uğurlu olsun.Senin adına çok sevindim. cilgin897 Umarım yeni işin bol bereketli olur. Çok başarılı,mutlu ve huzurlu olursun.Bu çiçekte iş hediyen olsun kabul edersen.... 956k
a097.gif

cicek2uy1.gif

İş istiyordum arkadaşlar, ummadığım bir kişiden mesaj geldi hayretler içinde gülmeye başladım o anblissyaynen böyle hareket ettim. inanamadım şahit oldum bir gerçeğe müthiş birşey arkadaşlar ben,hep güzel düşündüm hep olumlu ve ummadğım biryerden geldi...the secret ta ki gibisevinclidarısı güzel düşünen iyi olan herkesin olsun öpüyorum sizi.

Tebrikler ebruli :) Hayırlı olsun. :)

Ebru-li yeni işin hayırlı uğurlu olsun.Senin adına çok sevindim. cilgin897 Umarım yeni işin bol bereketli olur. Çok başarılı,mutlu ve huzurlu olursun.Bu çiçekte iş hediyen olsun kabul edersen.... 956k
a097.gif

cicek2uy1.gif

çok teşekkürler utandım şimdiO0

Çok sevindim ebru_li;

gerçekleşmiş başarıları paylaşmak, her birimizin motivasyonunu artırıyor. İsteklerimizin, en ulaşmaz gibi görünen yerlere ulaşmasını ; onların titreşimlerinini daha geniş alanlara yaymamızı sağlıyor.

Teşekkürler

Yurdahal

ebru li cok sevındım cnm benım....yoktum bı hafta şimdi okudum..ınan banaa iş bulman cok guzle ayrıcada bunu cekım gucuyle yapmanda cok guzle..ınan banaa bende ınanıorum artık ne duşunuosan oyle oluo...super bı şey dimi..hayatını yonlendırebılmen harıka ...ınan cok sveındım cnm hayırlı olsunnn

bugün mevcut durumlardan dolayı çok stresli bi iş ortamının beni beklediğini biliyordum eski tecrübelerimden, ama gece yatmadan önce ve sabah uyanır uyanmaz bugünün senaryosunu hem yazdım hem oynadım.ve şükürler olsunki daha önce olduğu gibi beni çileden çıkartan bir gün olmadı tüm mevcut şartlara rağmen.hatta herzamankinden daha rahat bir gündü. OHHHH BEEE

YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri