gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

gülpor

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
slm arkadaşlar,e burdaki günlükler okunabilir olduğu için bende önce selamla başladım,e benimde günlük açma zamanım geldi sanırım,günlük konusunda tereddütlerim vardı açıkçası ,çünkü ilk evlendiğimde tuttuğum günlüğüm vardı ve hakkında iyi şeyler yazmadığım birisi okumuştutuh788,ne diyeceğimi bilememiştimutananadam,defalarca yazdıklarımın anlık şeyler olduğunu,kızgınlık anında yazdığımı söylesemde,bir türlü inandıramamıştımrt67,aramız yıllarca(6 yılutananadam) ,bozuk kalmıştı ,son 3 senedir o kadar iyiyizki,o kişi benden özür dileyerek sorunları olduğunu ve öyle davrandığı gibilerinden laflar etti,sonuç itibariyle iyiyiz arkadaşlar...konuya aslında böyle devam etmek istememiştim ama,konu okunmuş günlüğüme geldi wink77
hımm ne diyodum,ben aslında siteye üye olalı uzun zaman oldu önce pek bi sessiz ve pısırık takip ettim öyle garip garipsevincli
herkes gibi bende bazı kötü deneyimler yaşadım ,33 yaşındayım ve değişimlerimi gördükçe,bunca yıl boşa yaşamışım diyorum,ama artık mutluluğu seçiyorumsmil56,bugünlük bu kadar günlük yetersevincliactionsmile

günlüğünüz hayırlı olsun..

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efendimmmhappy6 günlügünüz güzelliklerle dolsun

Teşekkürler arkadaşlarsung66

Hayırlı olsun Gülporcum.günlüğünü herkes okuyor dikkat :)
smil56 okuyun arkadaşlar,kötü bişey yazıcaksam o bunu okuyor konusuna yazıcamsevincliama güzel şeyler yazmayı seçiyorumwink77 nasıl amasung66

HAYIRLI OLSUN GÜNLÜĞÜN DENEYİMLERİNLE BİZ YENİ ÜYELERE DE YARDIMCI OL DENEYİMLİLERİN YAZDIKLARINI OKUYARAK DAHA İLERLEYECEZ GİBİME GELİYOR.

Merhaba gülporun günlüğü...

Dilerim gülpor'a ve bizlere hayırlı olursun ...

Seni seviyorum.
Özür dilerim.
Lüten beni affet.
Teşekkür ederim
smil56bende yazdım işte...daha doğrusu ismira senden kopyaladımneseli56

Seni seviyorum.
Özür dilerim.
Lüten beni affet.
Teşekkür ederim

smil56bende yazdım işte...daha doğrusu ismira senden kopyaladımneseli56

Harika!.. Ben de her yere nasıl bulaştırırım diyordum. Yeni günlüğün arınmayla devam eder inşaallah...O0

çekim yasası başarısısevincli;bugün çok sevdiğim tişörtümü giymiştim ve kızlarımıda alarak,küçük ilçemize en yakın İle gezmeye gittik mutlu mutluhappy6,aradığımız kitapları bulduk iyi vakit geçirdik falan filanwave,ama Ben o çok sevdiğim tişörtümden bir kaç kişide daha gördümağla2,hatta kızlarım anneeee bak senin şeyisinden dedikhkh56,işin garibi 2 hafta sonudur aynı şey oluyosevincli,hamileykende hep hamilelerle karşılaşırdım,ve piştisevincli,benzer tişörtlüler gibi kalakalırdımkhkh56khkh56,çok güüüzeeel vakit geçirdim bugün sonuç olaraktan

Öğrendiklerimi yazmazsam bi yere çatlıycamsevincli,bugün R.Şanal'ın kitabını okumaktayım ve şu ana kadar öğrendiklerim beni ooo67şaşkınşaşkınlığa uğrattıwink77.Ben yıllarca sürüngen beynimin dediklerini yaparak ve işin kötüsü o yapan kişiyi Ben sanaraktan yaşamışımsigrt56,şu an hissettiklerim; sanki fırtınalı bir yolculuğa çıkmışım kendimi aramaya da ,çok güzel bir adada kendimi yine Ben karşılıyorumsmil56,evet evet bedenimle yeni buluştum,harika bir duygu,ben ne süper ne mutlu ,ne zeki bi insanmışım yaww,seviyorum kendimiicilgin897

Şu an düşündümde ,hani filmlerde olur ya psikiyatri doktoru ve hastası sahnesisevincli;doktor şöyle der çocukluğunuza inelim bakalım ,neler varmış...bu sahneye çok gülerdimsmil56,e bilmezdimki çocukluğun en değerli vede en verimli çağ olduğunu,ve geleceğimizi yönlendirdiğini...e işte bende bir kış günü,neutrali5aynen böyle dünyaya geldim,bilmiyordumki doğduğum ailenin ,ununu elemiş ,eleğini asmış bir aile ve yorgun bir anne baba...ben son çocuk olaraktan (8 numarasevincli)dünyaya geldim,4 vede 5 yaşlarından beri duyduğum sözler,seni dünyaya getirmemek için elimizden geleni yaptık,hatta doğduğunda ağlamadın,keşke ölseydin dedik,seni çingenlerden aldık(ölmemi istemeleri neysede çingenelerden alınma durumu benim kabusum oldu yıllarcasevincli)...ve BEN HİÇ MES-UT DEĞİLDİM...rt67

DEVAMI GELECEK...

devam; düşündümde 24 yaşına kadar hayatım ,kendimi hep anneme beğendirmekle geçmiş ,ona göre ben hiçbişeyi doğru dürüst yapamayan tam bir beceriksizdim,sevinclisanırım fazladan dünyaya gelen bir çocuk olduğum içiny789,hep aşağılandım,ne gerek vardı şimdi kocaman bir aileye seyirci gelmeye dimi ama...

aslında yazarken bile birşey hissetmiyorum artık,ailemle ilgili hiçbir duygu yoğunluğu yok,hepsini affettimu859hımmm bunları sanırım,kendimi yazarken arınmış görmek için yazdım,çünkü artık inanın,olumsuz bişey ne düşünmek nede yazmak istiyorumrt67,çünkü hayatta kaybedicek zamanım yok ,sahip olduklarım için şükretmeyi seçiyorumkrz56

şu an annemle babam hayatta değil,ikisinide kaybedeli uzun zaman oldurt67,düşünüyorumda onlarla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum,hatta nasıl insanlar olduklarına dair hiç bir fikrim yok,çünkü biz hiç sevgiyi paylaşmamış ve çoğaltmamışız hayatımızda,birkaç küçük anı,hepsi o...herkes babamın çok iyi bir insan olduğunu söyler ama ben tanımıyorum cidden ,hele babamla ilgili hafızam boş gibi,yani ikisiylede... neyse benim hayatı deneyimleme yolculuğumda böyle olacakmış vay beewink77

çekim yasası başarısısevincli;bugün çok sevdiğim tişörtümü giymiştim ve kızlarımıda alarak,küçük ilçemize en yakın İle gezmeye gittik mutlu mutluhappy6,aradığımız kitapları bulduk iyi vakit geçirdik falan filanwave,ama Ben o çok sevdiğim tişörtümden bir kaç kişide daha gördümağla2,hatta kızlarım anneeee bak senin şeyisinden dedikhkh56,işin garibi 2 hafta sonudur aynı şey oluyosevincli,hamileykende hep hamilelerle karşılaşırdım,ve piştisevincli,benzer tişörtlüler gibi kalakalırdımkhkh56khkh56,çok güüüzeeel vakit geçirdim bugün sonuç olaraktan
gülporcum şu hamileyken hep hamileleri görme işine çok güldüm yııılllaaar önce ben de aynı şeyi yaşadım.günde en az 6_7 hamile görüyordum.şimdi hiç farketmiyorum bile çekim yasası işteblissy

gülporcum şu hamileyken hep hamileleri görme işine çok güldüm yııılllaaar önce ben de aynı şeyi yaşadım.günde en az 6_7 hamile görüyordum.şimdi hiç farketmiyorum bile çekim yasası işteblissy
dimi amasevincli,iki hamile karşılaşırlar ve rt67,ve bu smileydeki bakışla uzaklaşırlar,ve sonra tekrar bakarlar ,bu sefer hamile elbiselerinin modelineesevincli

smil56

şu an annemle babam hayatta değil,ikisinide kaybedeli uzun zaman oldurt67,düşünüyorumda onlarla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum,hatta nasıl insanlar olduklarına dair hiç bir fikrim yok,çünkü biz hiç sevgiyi paylaşmamış ve çoğaltmamışız hayatımızda,birkaç küçük anı,hepsi o...herkes babamın çok iyi bir insan olduğunu söyler ama ben tanımıyorum cidden ,hele babamla ilgili hafızam boş gibi,yani ikisiylede... neyse benim hayatı deneyimleme yolculuğumda böyle olacakmış vay beewink77
Sen yine onlar için hayır dualarını eksik etme onlarla özgürleş hem onlar rahat etsin hem sen.çünkü aile bir bütün kimse suçlu değil o anne ve babayı hayatımıza biz çekiyoruz.diyelim ki çok kötü bir babamız var.bu babayı hayatımıza çeken biziz.yani o bizim öğretmenimiz, yaşadıklarımız öğrendiklerimiz bizim tekemül yolunda ilerlememiz için biz seçmişiz.

Öğrendiklerimi yazmazsam bi yere çatlıycamsevincli,bugün R.Şanal'ın kitabını okumaktayım ve şu ana kadar öğrendiklerim beni ooo67şaşkınşaşkınlığa uğrattıwink77.Ben yıllarca sürüngen beynimin dediklerini yaparak ve işin kötüsü o yapan kişiyi Ben sanaraktan yaşamışımsigrt56,şu an hissettiklerim; sanki fırtınalı bir yolculuğa çıkmışım kendimi aramaya da ,çok güzel bir adada kendimi yine Ben karşılıyorumsmil56,evet evet bedenimle yeni buluştum,harika bir duygu,ben ne süper ne mutlu ,ne zeki bi insanmışım yaww,seviyorum kendimiicilgin897
seni tebrik ediyorum hayatım.bir başladın mı tamamdır arkası gelir hayatının değişeceğinin garantisi 100/100y789

Sudem kesinlikle katılıyorum yazdıklarına,ailemle ilgili hiçbir olumsuz düşüncem yok artıkutananadam,o yukarda yazdıklarıma gelince; artık bu yaşanan olaylara objektif bakan ve sanki başkasının yaşadıklarını yazan birisi gibi yazdımsmileydance

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri