fal baktıran arkadaşa aynısını söyleyecektim che1987 çok güzel açıklamış. bu arada che1987 bence bu sitenin en güzel en anlamlı nicki ve profil fotoğrafı sana aitben çok beğendim
![]()
çok mantıklı. aslında düşününce gerçekten de öyle yani söylenenlere göre yönlendiriyorum kendimi . güzel şeyleri bilinçli olarak zaten istiyorum ama kötü çıkan şeyler için bi yorumum yoktu sayende istemeden de olsa onlara da yöneldiğimi farkettim. teşekkürler bu ufak yorum içinFal baktırırsan başkasının düşüncelerine göre hayatına yön vermiş oluyorsun istemeden çekim yasanı bu şekil işletiyorsun
Sadece ufak bir yorum
Sevgilerimle
öncelikle nefret duygunu yenmeli, nefreti düşünerek nefreti güçlendireceğini bilmelisin. sanırım aranızda inatlaşma var. işte ilişkileri en çok yıpratan bu inattır. sadece bir an için abine sevgi göster. sadece bir an, sana ne kadar kötü davranırsa davransın, sen ona sevgiyle ve sabırla yaklaş. emin ol ki yaptığından pişman olacak, bir daha ki sefere daha ılımlı yaklaşacak. bu formülü uygulayarak abinle ilişkini düzeltebilirsin. bunu değiştirmek şuan senin elinde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.