hangi dönemdesiniz

nurhanza

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Kadınların hayatının 4 ana dönem vardır
1) Herşeye ağzı açık ayran budalası olarak baktıkları,
söylenen her güzel lafa kolay kandıkları 17 - 25 yaş arasındaki
KAZ Dönemi.

2) Güzelliklerinin farkına vardıkları, o yüzden hep
kapris üstüne kapris yaptıkları 25 - 35 yaş arasındaki
NAZ Dönemi.

3) Hayatı (erkekleri) tanıyıp gözlerinin açıldığı
35 - 45 yaş arasındaki
KURNAZ Dönemi.

4) Mihrabın yıkıldığı, herşeyin bittiği 45 yaş sonrası
ENKAZ Dönemi

Erkeklerin hayatıda 4 ana döneme ayrılir...

1. 17-30 yas arasi: KAZ Dönemi.

2. 30-40 yas arasi: KAZ Dönemi.

3. 40-60 yas arasi: KAZ Dönemi

4. 60 ve sonrasi : 'ENKAZ Dönemi

Ynt: hangi dönemdesiniz

nurhanza ' Alıntı:
4) Mihrabın yıkıldığı, herşeyin bittiği 45 yaş sonrası
ENKAZ Dönemi

[/quote

çok ayıp..maaşallah camide mihrapta yerinde duruyor artık 45 yaş sonrası..çünküüüüü kardeşcezime söyleyeyim..kadınlar artık 30 a girdiklerinde ben yaşlandım demiyor..eskisi gibi..gencim güzelim diyorlar her yaşta ve her daim...bu böööööyle biline

kesinlikle haklısın, ben daha yeni başlıyorum enkaz dönemi gençliğimizdeydi, o dönemi değiştirdim,hep yaz dönemiiiii

yawss bende hiç biri değill 2 dusun5 yaş altıım ama dediğinden olmuo sorun bende mi dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri