hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

blue jaloon

Guest
Hєrkєs "iLk"oLmak istєr,"iLk Aşk","iLk Öpücük"..Oysa 'iLk'qєçicidr.Sahip oLduğunuz Hanqi "iLk..." h..aLa Sizin,
yada sizinLє Düşündünüz mü?
Oysa kimsєnn bєğєnmєdiği "Son" da durum farkLıdr.Ondan ötєsi yoktur.Hєyєcandan AvuçLarınızn tєrLєyєrєk Tuttuğu "iLk" єLLє dєğiL,
qüvєnєrєk Sımsıkı Tuttuğunz "Son" єLLє qirєrsinz mєzara.!Durup Tєkrar Düşündüğünüzdє;iLk oLup yok oLmakmı?
"Son" oLup Sonsuz oLmak mı iStєrdinz?
(ALINTI)

abi süpersin, öyle bir zamanda açmıssın ki konuyu, yüreğime su serptin adeta.

duygularıma vesile olan bu güzel paylaşımın için teşekkür ediyorum.

ilk olamasanda, son olacak sonsuz kalacaksın;)
ne güzel

sevgiler.sapkal89

abi süpersin, öyle bir zamanda açmıssın ki konuyu, yüreğime su serptin adeta.

duygularıma vesile olan bu güzel paylaşımın için teşekkür ediyorum.

ilk olamasanda, son olacak sonsuz kalacaksın;)
ne güzel

sevgiler.sapkal89
t678
yararim dokunmussa ne mutlu bana.

Seçme şansım olsa yok olmayı seçerdim. .

Hєrkєs "iLk"oLmak istєr,"iLk Aşk","iLk Öpücük"..Oysa 'iLk'qєçicidr.Sahip oLduğunuz Hanqi "iLk..." h..aLa Sizin,
yada sizinLє Düşündünüz mü?
Oysa kimsєnn bєğєnmєdiği "Son" da durum farkLıdr.Ondan ötєsi yoktur.Hєyєcandan AvuçLarınızn tєrLєyєrєk Tuttuğu "iLk" єLLє dєğiL,
qüvєnєrєk Sımsıkı Tuttuğunz "Son" єLLє qirєrsinz mєzara.!Durup Tєkrar Düşündüğünüzdє;iLk oLup yok oLmakmı?
"Son" oLup Sonsuz oLmak mı iStєrdinz?
(ALINTI)

offf bittiğim andır helal olsun beh25889
saol varol kardeşim...128956

kadin icin son lakin erkek icin ilk olmak muhimdir diyorum :p

Hem ilki hem de son olmak isterdim... Sadece ben olmak isterdim...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri