HAYAL PANOMUZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asisler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

asisler

Guest
BMW-3er-Cabrio-seite_high.jpg

sahip olacağım araç... En azından ilk başlarda idare etsin beni değilmi ama :)

business-man-sitting.jpg

O zamanlardaki ruh halimi yansıtan bir foto :) Koltukta oturan benim :) Sakın yanlış anlaşılmasın :)

02-reception.jpg

AS Holding yönetim binasının giriş bölümü

hotel-clarion.jpg

AS Holding merkez binasının dışarıdan görünümü

hinton_spring_600.jpg

Evimin bahçeden görünüşü

Cadillac09.jpg

İş gezinlerinde kullandığım aracım

happy-family.gif

Ailem

Ynt: HAYAL PANOMUZ

allah allahhhhh ne güzel pekk güzelll 44 vallaha ben birşey diyemiyorum yarın lerzanın yorumunu bekleyeceğim khkh56 harikasın sevgili asisiler gerçekten bak dalga gecmiyorum ciddiyim 44

Hayallerin süpermiş ama itiraf etmeliyim şu ilk başlarda seni idare edecek araba çok vasat;hayal gücün daha iyilerine layık bence 44 diğerlerine diycek lafım yok wave Hayallerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle... hismiley

Arkadaşlar lütfen bi kaç dakikanızı ayırıp sizde hayallerinizi resimlerimisiniz....

Şuna inanın tam bir saatte buldum bu resimleri. Lütfen ama yaaa tembellik etmeyinnnn

asisler ' Alıntı:
Lerzan a tafsiyem şeytana uymasında ne derse desin :)))
khkh56 khkh56 khkh56 sen öyle san bu hayallerle onun yerinde olsam o şeytanı koyver gitsin sevincli

Odamdaki panomun bir bölümünde uzun zamandır var zaten hayallerimi süsleyen şeylerin resimleri ama burdada olabilir elbette neden olmasın seninki gayet şık duruyo burdan eminim bizimkilerde böyle olucaktır yaparsak kimbilir super

Emel aşağıda okuyacakların senin mesajlarını okuduktan sonra kendi kendime tekrarladığım telkinlerdir.... :)

Hayır ben olumsuz biri değilim...

Lerzan ne derse desin kulak asmayacağım :)

emel sadece sabrımı deneme amaçlı böylesine tahrik unsuru içeren yazılar yazıyor :)

Ben Emel in düşündüğünden çok daha kontrollü bir insanım :)

En süper benim. :)

En güzel benim :)

hatta ennnn yakışıklı benim :)

anladınmıııııııııııııııı :))))

asisler ' Alıntı:
Lerzan ne derse desin kulak asmayacağım :)

emel sadece sabrımı deneme amaçlı böylesine tahrik unsuru içeren yazılar yazıyor :)

Ben Emel in düşündüğünden çok daha kontrollü bir insanım :)

En süper benim. :)

En güzel benim :)

hatta ennnn yakışıklı benim :)

anladınmıııııııııııııııı :))))
khkh56 khkh56 anladım anladım e hadi öyle olsun kardeşşş senimi kırıcam yaf smil56

tgvp.jpg
hayal edebilme yeteneğimi hiç kaybetmediğimi hayal ediyorum.o benimle olduğu sürece herşey zaten benimdir 44

Ben daha bişey demiyorum tamam.. :)

PES ettim. :)

Nakavt oldum.. :)

şimdi ne oldu biliyomusun Emel ?

hani zaten en yakışıklıyımya :)

En güzel tarafından nakavt edilen en yakışıklı oldum.. :)

ünvanıma ünvan kattığın için teşekkürler :)))))

asisler ' Alıntı:
Ben daha bişey demiyorum tamam.. :)

PES ettim. :)

Nakavt oldum.. :)

şimdi ne oldu biliyomusun Emel ?

hani zaten en yakışıklıyımya :)

En güzel tarafından nakavt edilen en yakışıklı oldum.. :)

ünvanıma ünvan kattığın için teşekkürler :)))))
khkh56 khkh56 sen kiminle ugraştığının farkında deilmisin kardeşşşş khkh56 asıl bak en güzeli şimdi oldu. nemi oldu hy789 dur söyleyem En güzel tarafından,en yakışıklıyı nakavt eden en güzel bayanlardan biri oldum 44 vayy be! uğrasılmaz benle vallaha 44
nese ben yatıyorum sizlere iyi geceler arkadaşlar... sabaha laleyi burada görme temennisi ile... hismiley

En güzel uykulara dalman ve o en güzel uykunun içindede en güzel rüyaları görmen dileğiyle y789

Hani nede olsa en güzelsinya sanada yakışan o dimi ama smil56

1- amacını belirle

2- içinden gelen sese kulak ver

3- düşündüğünü anında eyleme çevir

4- ne isteyeceksen mutlaka bunu yada daha iyisini istiyorum de

5- akışına bırak

6- nasıl yapacağını bilmesende evren senin önüne fırsatları bir bir sıralayacak CESUR OL.

7- hiç bir zaman acaba yada nasıl gibi şüphe içeren cümleler kurma

dahasıda var lakin zaman yok :)

bi geçmişe dönük ( nostaljik ) yaşamak var bide geleceğe dönük ( teknolojik ) yaşamak var dimi ama...

ayrıca zevk meselesi tabiii ::)))

y789 khkh56 Alemsin Lerzan....

Bu arada Asisler'in bu açtığı hayal panosu bolumunu bir kategori haline getirebilir yada sitede sadece Secret ile ilgili bir kategori acabiliriz..
Peki bu kategoride hangi alt başliklar olabilir..
Hayal Panosu mutlaka olacak.Diğerleri hakkinda fikirlerinizi bekliyorum... blook

Sevgili Atakan seninde gördüğün üzre herkes birbirini baltalamakla uğraşıyorken ne gerek varki hayallerimizi baltalatmaya değilmi ?

ben açtım açtığımada bin pişman oldum...

durum budur son tahlilde

Ben ne yaptımsa benden önce gelen devlerin omuzlarında oturarak yaptım. Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracaklarına duvar ördükleri için yalnız kalırlar. Eğer değerli bir buluş yaptıysam, bunu yetenekten çok sabırlı bir dikkate borçluyum. İnsanların aşka düşmesinden yerçekimi sorumlu değildir. Tanrısal bedenlerin hareketini hesaplayabilirim ama insanoğlunun deliliğini hesaplayamam. Dünyada tüm ordulardan daha güçlü şey, vakti gelen bir düşüncedir.

Sevgili asisler, hayallerini bizimle paylaşman çok güzel...Sen istedikten sonra gerçekleşmeyecek şeyler değil.. Yeter ki iste ve isteklerin doğrultusunda hedefler belirle,, gerisi tıkır tıkır gelir... Kimsenin Hayallerini Çalmasına İzin Verme...

Ben de bir süredir Hayal Kurmanın ve istemenin büyüsünü yaşıyorum... Hayallerimin bir kısmını ben de paylaşacağım bu panoda :) Bilgisayarımda sürekli arka plan resmi olarak kullandığım bir resim (hayalim) var.. bununla başlayabilirim:)

Öyle yoğunum, öyle hareketli bir yaşantım var ki.. kafa dinlemek için arada sırada yoğun iş temposundan kaçmak için gittiğim evimin yatak odası .... deniz muhteşem... sessiz, sakin,...HUZUR DOLU...... özgürlüğümün resmidir bu... :)

zgrlmmmmmmmmmmmmmig6.jpg

Sevgiler...

hayırlı uğurlu olsuuun çok hoş olacak bence ilginç hayallerle tanışçaz idea3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri