hayalim gerçek olacakmı(boy uzatma)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umuut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umuut

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar ben 20 yaşına yeni giriyorum
son 3 yıldır kendimi çok aşağlanmış hissediyoum
dış görünüm olarak gerçektan yakışıklı bir insanım ama yinede kendime güvenemiyorum bunun sebebi ise sanırım boy kısalığı
boyum 1 68 di bn bu telkinleri dinledim ve 2 cm gerçekten uzadım 170 oldum
ama sonra raya başka bir şeyler girdi ve bıraktım şimdi tekrardan başlıycam hedefim 1 80 olmak:) bakalım olabilcekmiyim

tabi sırf bu telkinler ile kalmayacağım boy uzatmasına yardım edebilecek tüm şeyleri yapacağım bana şans dileyin

bugünkü planım gidip bir spor salonuna yazılmak veburdan çeşitli telkin indirip gece dinlemek

yanlış anlama kötü amaçlı demedim .. herşey boyla olmuyor demek istedim tabi az da olsa elimizde ama uzamak için çaba göstermekte gzl bişey böyle de mutlu olabilirsin .. umarım tatmin edici bir boya ulaşırsın

umut sen ne zamandır dinliyosun ve telkinleri dinlemeden önce boy uzaman tamamen durmuş muydu??

1 hafta filan oldu evet sanırım durdu:(

Merhaba Umut :)
Benimde isteklerim arasında boyumun uzaması var sen hangı telkınlerı dınledın acaba bırde ne kadar sure de 2cm uzadı merak ettım actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri