Düşünemiyorum artık düşünsemde düşündüklerimi yapamıyorum, yorgunum, bitkinim kendime söz geçiremiyorum çünkü bulunduğum anı yaşayamıyorum hep zihnim meşgul, geçmişle yaşıyorum, kendimi yönlendirmeye çalışıyorum yönlendiremiyorum ve çıldıracak noktaya geliyorum. Bir gün önceki olayları düşünüyorum tam net hafızamda kalmıyor. Tamam hayatım sıkıntı içerisinde geçti olayları içimde çözmeye çalıştım, çözdüm fakat kendimi yıprattım, şuanda bazı şeyler yoluna girmek üzereyken kendimi toparlayamıyorum hafızam çok zayıfladı, konuşmam bile değişti kelime dağarcığım azaldı konuşurken kelimeleri unutuyorum. Hiç birşeyi düşüğündüğüm gibi gitmiyor. üzerimde tonlarca yük var taşıyamıyorum yerimden kalkamıyorum, tembellik ve miskinlik oluşturuyor... çok üzülüyorum gerçek ben bu değilim yıllar öncesinde çalışkan neşeli, başarılı olan ben şuanda eksilerde geziyorum...
Arkdaşlar ne yapmam gerekiyor. Nasıl toparlarım hayatımın sorumluluğunu üzerime nasıl alırım, içimdeki sıkıntılar nasıl geçer?
lütfen yardım. Kişisel gelişimde uzman olan arkadaşlar durumun sebebi ne olabilir bilgi verirlerse sevinirim.
Teşşekürler...
Arkdaşlar ne yapmam gerekiyor. Nasıl toparlarım hayatımın sorumluluğunu üzerime nasıl alırım, içimdeki sıkıntılar nasıl geçer?
lütfen yardım. Kişisel gelişimde uzman olan arkadaşlar durumun sebebi ne olabilir bilgi verirlerse sevinirim.
Teşşekürler...