HER ŞEYİ KAFAMA TAKIYORUM YARDIMCI OLUN

redkit1

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
CEVREMDE AİLEMDE YADA MESELA Bİ OYUNDA BİRİ BANA Bİ LAF DİYİNCE BİLE SAATLERCE GÜN İÇİNDE ONU DÜŞÜNÜYORUM NİYE DEDİ SORUSUNU KENDIME SORUP DURUYORUM VE O ARADA BEYNIM DURUYO SANKİ. GÜNLERİM HEP MUTSUZLUKLA GECİYO GECEN HAFTA ARKADAŞLARIM KAVGA ETTİ HALA ONU NASIL DÜZELTİRİM NASIL YAPARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLUN LÜTFEN

Ben de her seyi kafama takiyorum keşke bir çaresi olsaydi. Bosver demeyi ogrenmemiz lazim ama zor.

Cd leri nerden ve nasil ondirebilirim yardimci olurmusunuz

Hoşgeldiniz arkadaşlar.
İmzamdaki link yardımcı olacaktır.

Gerçekten bu sesler işe yarıyor mu ne kadar sürede etkisini gösteriyor MüminOkan?

Merhaba. Telkinler ciddi anlamda işe yarıyor. Süre olarak, kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Kez'a hepimiz aynı olayı yaşasak bile çok farklı anlamlar yüklüyoruz. Bende telkinlerin etki süresi 1 kaç gün yada 1kaç hafta olabilirken, siz 2 günde etkiyi görebilirsiniz.

Merhaba. Telkinler ciddi anlamda işe yarıyor. Süre olarak, kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Kez'a hepimiz aynı olayı yaşasak bile çok farklı anlamlar yüklüyoruz. Bende telkinlerin etki süresi 1 kaç gün yada 1kaç hafta olabilirken, siz 2 günde etkiyi görebilirsiniz.

Sevgili müminokan, telkinleri kaç yıldır dinliyorsunuz hala devam ediyor musunuz merak ettim? Bende 1 yıldır dinlememe rağmen kalıcı etkisi olmayınca bıraktım dahy789

Merhaba.
Biliyorsunuz sitede çok uzun zamandır üyeyim ve ilk başlarda telkinleri dinleyerek (2 en fazla 3 hafta diyebilirim) kendine güven ve dışa dönüklük konusunda öyle adımlar attım ki sitede yapılan organizasyonlarda yer aldım. -Şu sıralar nadir de olsa sigara bırakma konusunda telkin dinliyorum.-
Sonrasında çeşitli ve bolca kitap okuyarak ve hep merak ederek araştırıyorum. Şu an bile. Öyle ki Türkiyede, sektöründe 3. Ticari işletmeyi kuruyorum.
Telkinlerin bendeki en büyük etkilerinden biri de, kontrolün, sorumluluğun bende olduğu bilincini uyandırıp arttırdı.

Merhaba.
Biliyorsunuz sitede çok uzun zamandır üyeyim ve ilk başlarda telkinleri dinleyerek (2 en fazla 3 hafta diyebilirim) kendine güven ve dışa dönüklük konusunda öyle adımlar attım ki sitede yapılan organizasyonlarda yer aldım. -Şu sıralar nadir de olsa sigara bırakma konusunda telkin dinliyorum.-
Sonrasında çeşitli ve bolca kitap okuyarak ve hep merak ederek araştırıyorum. Şu an bile. Öyle ki Türkiyede, sektöründe 3. Ticari işletmeyi kuruyorum.
Telkinlerin bendeki en büyük etkilerinden biri de, kontrolün, sorumluluğun bende olduğu bilincini uyandırıp arttırdı.

Bende nerdeyse 5-6 yıldır üyeyim. İlk dinlediğimde etkili olmuştu ama hiçbi zaman kalıcı olmadı maalesef 1 yıl ara verdim, sonra 1 yıl çok düzenli şekilde dinledim gene geçiçi etkisi oldu bıraktım o yüzden. Ne mutlu size25889

Sitede çok fazla farklı uygulamalar da var. Onlardan denediniz mi? Mesela hooponopono tekniği?

Sitede çok fazla farklı uygulamalar da var. Onlardan denediniz mi? Mesela hooponopono tekniği?

Her şeyi denedim de ( sedona, eft, sesli meditasyonlar, hopo vs) hiçbiri düzenli olmadı her şey daha da sarpasardı hayatımda bıktım sürekli bişeyler denemekten tükendim wave44

Son düzenleme:
Edison da ampulü icat etmeden önce yüzlerce yol denemiş.
Moralinizi yüksek tutun. Muhakkak birtanesi sizin içindir.

Bildiklerim ve üzerine eklediklerimin hepsi.

Bir şeyde kayıtlı kalıyorsun. Bunun en iyi ilacı sevmektir. Gidip birine aşık olacaksın. Aşkın olduğu gönülde vesvese vs şeytan olmaz. Boş kalp şeytanın atölyesidir. Git birine aşık ol. Sinemaya git. Bisiklet felan sür.

Ankaradaysan gel buluşalım bi çay içelim seninle emin ol daha iyi hissedeceksin kendini :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri