HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM.

Haridas Takur

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar...
ben daha önceden telkinleri uzun süre dinlemiştim... ama karışık olarak dinlediğim için her birini ne kadar dinlediğimi bilemiyorum. şimdi yeniden dinlemeye başlıyorum. ve her bir telkini 100 saat dinlemeye karar verdim. suçluluk telkini ile başlıyorum.Kendimde farkettiğim değişimleri buraya yazacağım... actionsmile

hadi bakalım,hayırlısı senin için

Aynı telkini 100 saat dinlemenizi önermiyoruz.
Şöyle ki diyelim ki suçluluk duygularından kurtuldunuz bu sefer halen suçluluk duygusundan kurtul telkinini aldiğiniz için bilinçaltınız suçluluk duygusu arayacak.
Bulamassa kendinizi rahatsız mutsuz hissedeceksiniz.
Bunun yerine liste yapmanız listenizi çeşitlendirmeniz daha yerinde olacaktır.
İlk hafta suçluluk ego diğer hafta eğer suçluluk duygularınız azaldı ise bunları çıkarıp yerine diğer telkinleri eklemeniz daha yerinde olur.
Arada da suçluluk ve egoyu haftada bir tekrar edersiniz.

ben bi bucuk hafta boyunca sadece ego güclendirici dinlemiştim simdi ego+kendine güven dinliyorum ama kendine güven agırlıklı olarak dogru mu yapıyorum bir de günde anca 4,5 saat dinleyebiliyorum

ben bi bucuk hafta boyunca sadece ego güclendirici dinlemiştim simdi ego+kendine güven dinliyorum ama kendine güven agırlıklı olarak dogru mu yapıyorum bir de günde anca 4,5 saat dinleyebiliyorum
Aslında ilk hafta için suçluluk da öneriyoruz.Her ne kadar suçluluk duygum yok desenizde mutlaka vardır.
Ardindan diğer telkinleri ekleyebilirsiniz.
4,5 saat de uygun makül bir süredir.

Aynı telkini 100 saat dinlemenizi önermiyoruz.
Şöyle ki diyelim ki suçluluk duygularından kurtuldunuz bu sefer halen suçluluk duygusundan kurtul telkinini aldiğiniz için bilinçaltınız suçluluk duygusu arayacak.
Bulamassa kendinizi rahatsız mutsuz hissedeceksiniz.
Bunun yerine liste yapmanız listenizi çeşitlendirmeniz daha yerinde olacaktır.
İlk hafta suçluluk ego diğer hafta eğer suçluluk duygularınız azaldı ise bunları çıkarıp yerine diğer telkinleri eklemeniz daha yerinde olur.
Arada da suçluluk ve egoyu haftada bir tekrar edersiniz.

Atakan Bey;

O zaman suçluluk duyguları ve Ego telkinini ilk haftalarda sürekli dinleyerek daha sonra haftada bire mi dönüştürmemiz gerekiyor doğru mu anladım acaba?

Peki bir soru dahasorabilri miyim?
Bilinçaltı Temizliği ile ilgili telkinleri ne kadar süre ile ve ne şekilde dinlememizi tavsiye edersiniz?
music45music45music45music45music45music45music45music45music45

bütün yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu şekilde dinleyerek neler olacağını tecrübe etmek istiyorum...
şu anda suçluluk telkinini toplam 5 saat dinlemiş bulunmaktayım...

Eyvah eyvah.:)

Umarım 5 saat 10 saat derken sayınızı karıştırmazsınız. Bu işleri zora sokma merakını hala anlamış değilim. Kendinizi neden 100 saat ile sınırlıyorsunuz ki? Atakan Bey zaten yukarıda bir yorum yazmış 100 saat olayına. Dikkatli okursanız şöyle diyor:

"Aynı telkini 100 saat dinlemenizi önermiyoruz.
Bulamassa kendinizi rahatsız mutsuz hissedeceksiniz."

Zahmet edip mesajın devamını da okuyunuz. Amacınız kota doldurmaksa ya da sayılara ilişkin bir takıntınız varsa tamam. Fakat söz konusu "bilinçaltınız". Böyle bir riski en değerli yerlerinizden biri için almayın derim.

Sorunlarımızı aşmak için buradayız, yeni sorunlar üretmek için değil. Verdiğiniz kararlarda esnek olmanızı umuyorum.

Sevgiyle kalın.actionsmile

100 saatten sonra suçluluk telkinini dinlemeye devam etmeyeceğim ki... önerileriniz için teşekkür ediyorum...

şu an itibariyle toplam 15 saat oldu...
gelişmeler gayet olumlu ve güzel...
suçluluk duygularından arındığımı hissediyorum.kendime yönelik suçlayıcı düşüncelerim olumluya dönüyor...

farkındalığım yükseliyor...görüntüleri, sesleri daha keskin farketmeye başlıyorum.bir dinginlik hali var...
bedenim gevşemeye başladı sanki... dişlerimi sıktığımı farkediyorum çoğu kez ve hemen gevşetiyorm. aynı şekilde ayaklarımı gergin tuttuğumu farkediyorum ve farkına varıncada gevşetiyorum...
beni okuduğunuz için teşekkürler... SELAMLAR...actionsmile
:)

duygusal anlamda bir boşalım yaşamaya başlıyorum sanki...
az önce dışarıya bir hava almaya çıktım. yürüyüşüm kendinden emin ve dik... içim kendime güvenle dolu...
özgürlüğü hissettim... duyguların bağından özgür olmayı...
ama öte yandan arka fonda korku endişe gibi duyguların cızırtısı vardı...
zaman zaman içimde coşkunun yükselişini hissediyordum.
kanatlanıp uçmak geldi içimden zaman zaman...hayat ne kadarda güzelmiş... uzun bir süredir ölü gibi yaşıyormuşum meğerse dedim. duygularım gel-git yapıyordu... istiyorum ki ben güven ve coşkuyla uçarken korku ve endişeler beni geriye çekmesin...
özgür bir nehir gibi akıp gideyim istiyorum...
hoşgeldinn özgürlük...
hoşgeldin hayatıma...

Ne mutlu sana umarım bu olumluluk hayatın boyunca devam eder.Umarım bu yaşadıklarını herkes yaşayabilir.
Bu arada konunu işgal etmişim gibi olucak ama ben sosyal fobimi bir an önce yenmek istediğimden dolayı sosyal fobi ve sosyallik artıcıyla başladım toplamda 10 Saat e yakın bir süre dinledim 2 sini .Bunlarla devam mı etmeliyim yoksa önerdiğiniz gibi ego ve suçluluk telkinlerinlemi başlamalıyım ?

Ne mutlu sana umarım bu olumluluk hayatın boyunca devam eder.Umarım bu yaşadıklarını herkes yaşayabilir.
Bu arada konunu işgal etmişim gibi olucak ama ben sosyal fobimi bir an önce yenmek istediğimden dolayı sosyal fobi ve sosyallik artıcıyla başladım toplamda 10 Saat e yakın bir süre dinledim 2 sini .Bunlarla devam mı etmeliyim yoksa önerdiğiniz gibi ego ve suçluluk telkinlerinlemi başlamalıyım ?

bendede sosyal fobi var. ben telkinleri şu surada dinlemeyi düşünüyorum.
suçluluk
ego güven
kendine güven
mutluluk
sosyal fobi
sosyallik arttırıcı
başkalarının düşüncelerini önemsememe
topluluk karşısında konuşma

sosyal fobinin altında suçluluk gibi, korkular gibi çok sayıda duygu vardır bu yüzden sosyal fobiyi aşmak için çok düzenli bir çalışma sürdürmek gerekir.

ben telkinleri sırayla tek tek dinliyorum, tek tek dinlememin sebebi mesajları bilinçaltıma net olarak ulaştırabilmek.
SELAM VE SEVGİLER

toplam dinleme:40 saat

dün gece dinlediğim telkinin etkisini çok yoğun hissetmeye başladım. kendimi son derecede huzurlu hissediyordum.

ben de özendim :) herbirini 100 saat mi dinleyeceksin?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri