Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Hemde nasıl, resme bakarken tüylerim diken diken oldu girlhaha Gerçi bu paylaşım kaldırılmayabilir çünkü en azından içeriği var, Ulaş'ın paylaşımında o da yoktu smil56
blookHıhh benimki daha orjinaldi bu neki.. Daha yorumları bile göremeden silinmiş.. nedense çok meraklılar benim mesajlarımı silmeye.. tamam belki paylaşım yoktu ama sonuçta burası mizah bölümü değilmi illaki bi paylaşım olması gerekmez.. mesajı okuyanın yüzünde oluşacak ufak bir tebessüm yeter bunun için.. bu kadarda kuralcı olmanın alemi yok.. neyse belki bu msjda silinecek kimbilir.. zaten kara listedeyim bu gidişle forumdan atılmasam iyi..sevincli
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.