İç Sesimize Hükmetle (Negatif Sesi Bastırma)

Soru.İşareti

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Sürekli içimizden bize negatif telkinlerde bulunan iç sesimizi nasıl kontrol edebiliriz diye düşünüyorum bu aralar. Daha doğrusu iç sesimizin bu negatif söylemlerine nasıl engel olabiliriz ve bu sesi nasıl olumlu hale getirebiliriz. Beni bu araştıraya iten sebep kekeme olmam. Çünkü benim bir kekeme olarak en büyük engelim içimden gelen "takılacaksın, kekeleyeceksin, düzgün konuşamayacaksın" gibi beni direkt kekemeliğe iten iç sesim. Yani içimden "kekeleyeceksin" sesi geldi mi imakanı yok kekeliyorum. Aslında bu durumu kekemeler daha iyi anlayacaktır. Bu benim için çok önemli bir konu. Nette araştırma yaptım pek bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan arkdaşlar varsa, elinde teknik, tavsiye olanlar varsa paylaşabilir mi?

ücretli telkinlerin arasında kekemelikle ilgili bir telkin görmüştüm . Ona bakmanızı tavsiye ederim .

ücretli telkinlerin arasında kekemelikle ilgili bir telkin görmüştüm . Ona bakmanızı tavsiye ederim .

Onu satın aldım. O telkini dinledikten sonra kekemeliğim artıyor. Bir çok kez denedim baktım olmuyor dinlemeyi bıraktım.

ego güven güçlendirici telkini dinleyebilirsin ego geçmişimizde yaşadıklarımızdan kaynaklanan içimizdeki olumsuz sestir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri