ikinci bahar

canımsın, girlhaha bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. tamam mutlaka yapıcam ama önce iyi bir araştırmam gerekiyor. sen hangi sıklıkla yapıyorsun mehtap?

canımı sıkan ve o an telaşa kapılacağım veya çöküp negatifliklerde sürükleneceğimi hissettiğim anda yapıberiyorum.
mesela biri beni arayacaktı aramadı, neden bu kadar sık ve çok aranıyorum?
mesela birisinin benden hoşlanmadığını antipati beslediğini düşündüğüm anda; neden bu kadar çok seviliyorum.
çok heyecanlanıp sıkıldığım zaman, neden bu kadar rahatım neden bu kadar kimseyi takmıyorum........ve benzeri serpilelifcim
smileydancederty8977cilgin897gulensmiley

7 gün aradan sonra, 3 gündür sadece 2 alfa telkini dinliyorum. en azından bu periyot çekirdek inanç telkini dinlemiycem. sonra belki hepsini belki de aralarından seçerek dinlemeyi düşünüyorum.

alfaların masterlarını sadece dinle artık 1 ve 2 nolu telkinleri çıkart.
iki telkinin de masterını mp3 üne yükle akşam yatarken tak kulağına sabaha kadar çekirdek inanç dinler gibi tekrar tekrar dinle.krz56

alfaların masterlarını sadece dinle artık 1 ve 2 nolu telkinleri çıkart.
iki telkinin de masterını mp3 üne yükle akşam yatarken tak kulağına sabaha kadar çekirdek inanç dinler gibi tekrar tekrar dinle.krz56

değişime hazırımdan aldığım telkin 6-7 saat sürüyor zaten, mutlu ilişkiler de ilave olunca gece boyu anca dinliyorum. gündüzleri de dinleyemeyeceğim için günde bir defa sıra geliyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri