ıkısı aynı anda dinlenirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yesıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yesıl

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
EGO VE SUCLULUK AYNI ANDA AYNI VERSİYONDA DİNLENİRMİ BİRİNİ TELEFONUMDAN DİGERİNİDE LOPTOP TAN DİNLESEM OLURMU 4897

EV HANIMIYIM oglumdan dolayı fazla sesli dinleyemiyorum sabit bir yerdede dinleyemiyorum sadece oglum uyudugunda dinliyorum bu defada vakıt yetmiyo yardımı olursanız sevinirim

music45Sevgili Yeşil merhaba
bende ev hanımıyım 2 oğlum var bende sormuştum hangi telkinleri hepberaber dinleyebiliriz diye sucluluk ve ego da herhangi bir sakınca yok hatta onlara bile inan çok faydası oldu.13 ve 6 yaşındaki oğullarım tv izlememeye başladılar.Çocuklar evdeyken rahatlıkla dinliyorum bu 2 telkini .Onlara uygun olmayan telkinler için evde ve dışarda işlerimi hallederken dinlemek üzere bir i_pod aldım kendime.Telefonunun kulaklığıyla rahat rahat dinleyebilirsin günün her saati.Sevgilerimle

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri