ilk süreçten sonra ara vermekmi gerekir ?

isimsiz11

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilk deneme (ego+suçluluk 21 gün) sürecinden sonra 1 hafta ara verip sonra mı istediğimizi listemize alacağız ? yoksa ilk dinleme sürecinden ardından ara vermeyip listemizi oluşturup dinlemeye başlayabilir miyiz ?

Ben ara vermeden değişim için büyük heyecan duyarak dinlemeye başlamıştım. :))

Bu arada ik dinleme süreci ego+ suçluluk 70-80 saattir. 21 gün devam edebilirsiniz tabi bu ikisinin yanına 70-80 saat dinlemenin ardından bir telkin daha ekleyerek 21 gün süreci başlatabilirsiniz.

sağolun cevap için şimdi ego suçluluk u net olarak ne kadar dinlemem gerekiyor ben günde 7 saat dinliyorum da 21 gün boyunca böyle devam mı ediyim ? yoksa 70-80 saatlik süreç mi olmalı ?
ve bunlar bitince ara vermek iyi mi çünkü başka bi konuda bi arkadaşımız bilinçaltına oturması gerekiyor 1 hafta ara verecekmisin diyordu başka bir arkadaşımıza ?

ben direk 21 gün dinlesem (ki öyle yapıyorum şubatın 27 sinde başladım bu ayın 19 unda bitiyor ilk süreç) olur mu ? çünkü normalide böyle oluyor sanırım 21 gün ilk dinleme süreci sonra istediğimiz telkin..?

sağolun cevaplarınız için :) Allah Razı Olsun..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri