İmgelem panom için...

Water_Nymph

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar imgeleme panosu hazırlayacagım tavsiyelerinizi bekliyorum. Acil olarak bir miktar paraya ihtiyacım var.. mebla belli , aklımda kesin bir rakam var yani , iş böle olunca panoma nasıl bir resim yada imge seceyim bilemedim..

örneğin diyelimki 250.000 tl nakite ihtiyacımız var, bunu nasıl resimleştirebilirim , sanki bu parayı almısım gibi

images

üzerine yazı yazabilirsin
yaratıcı enerjinin hediyesini sevgiyle kabul ettim: 250.000 tl veya daha da iyisini..

images

images

her yeni günle maddi ve manevi amaçlarımı kolaylıkla gerçekleştiriyor ve hedeflerime hızla ulaşıyorum, bunu sağlayacak yaratıcı fikirler için teşekkür ederim, şükürler olsun..

zenginlik bölümümüzdeki konular da sana yardımcı olacaktır..

sevgiler..

çok teşekkür ederim zenginlik konusunun linkini alabilirmiyim acaba :)

Ben paramin uzerin bu notu koydum ve evrene dilegimi gonderdim . Bekliyorum ))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri