İngilizce'nin bittiği an!!!

Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!!

**shamanic** ' Alıntı:
Büyük gazetelerimizin birinde yönetici semineri veren uzman, Türklerin dünyada en kötümser milletlerden biri olduğunu iddia etmiş.
Pesinden küçük bir test yapmış. Bitişik sözcüklerden oluşan aşağıdaki cümleyi birkaç saniyeliğine gösterip yöneticilerden okumalarını istemiş:

THEGODISNOWHERE" .....
Katılımcıların hepsi bu cümleyi:

"THE GOD IS NO WHERE" diye okumuş.

Yani "Tanrı hiçbir yerde değildir" şeklinde. Uzman acı acı gülümsemiş...

"Tam beklediğim gibi" diye mırıldanmış.
Batı ülkelerindeki seminerlerde katılımcılar bu cümleyi şöyle okurlarmış:

THE GOD IS NOW HERE" Yani:"Tanrı şimdi burada"...

SAHİ; SİZ NASIL OKUMUŞTUNUZ???
Kesinlikle katılıyorum,gerçekten çok karamsar bir milletiz,her konuda...O yüzden pek başarılı olamıyoruz zaten...Benim şu anda bunu yazışım(eleştirim)bile buna bir örnek. smiliyface Zaten bende Nowhere diye okudum coffe2

BU arada şurayı düzeltmezsem içim rahat etmiyecek y789 = WHY HI ONE WHY
**shamanic** ' Alıntı:
coffe2
- Why high one why! sevincli

y789 siz çevirmenlerden de bir şey kaçmıyor yavv.. sevincli

Kendimize bu kadar haksizlik etmiyelim...ben katilmiyorum

ben The god is now here diye okudum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri