İsminde hangi harfler bulunan kişiler maddi konularda sıkıntı yaşamaz?

Ynt: İsminde hangi harfler bulunan kişiler maddi konularda sıkıntı yaşamaz?

bu tamamen hikaye isminde S harfi olanlar maddi sıkıntı çekmez diyo ve bu harfin yanında U varsa L varsa çok daha ii olur diyo.. inanın atıyor ablamın adı SULTAN ve sıkıntı içinde bende çok ii durumda değilim beki ama o benden ekonomik olarak daha kötü diger iyi harfler ise M ve K imiş... bana inandırıcı gelmedi

şaşkın dl78

arguz58 ' Alıntı:
bu tamamen hikaye isminde S harfi olanlar maddi sıkıntı çekmez diyo ve bu harfin yanında U varsa L varsa çok daha ii olur diyo.. inanın atıyor ablamın adı SULTAN ve sıkıntı içinde bende çok ii durumda değilim beki ama o benden ekonomik olarak daha kötü diger iyi harfler ise M ve K imiş... bana inandırıcı gelmedi
Banada pek inandırıcı gelmedi 4897

şimdi ismimde s harfi yok diye mi sürünüyorum blook

teoman_ ' Alıntı:
şimdi ismimde s harfi yok diye mi sürünüyorum blook
khkh56

Acaba bu harfler soyisimde olsa olmuyormu dusun girlhaha

arkadaslar herhalde zengınlıgın temelınde farklı dınamıkler var, tek basına harfle olacak ıs degıl ama
belkı cekıyordur parayı olabılır, yıne de oyle dusunmeyın sürünüyorum demeyin,
aç değiliz açıkta değiliz, cıplak değiliz, afrikada yenebilecek camur fiyatlarında artıs oldu dıye kara kara dusunen insanlar var
bence sükredip, fazlasını ıstemek daha ıyı olur öyle degil mi? minnettarlık bircok ögretide ögütlenen birseydir..

http://www.frmalev.net/garip-ve-esrarengiz-olaylar/161771-soyle-bakalim-sen-hic-camur-yedinmi.html

alakası yok ya çok tanıdığım var süleyman isimli asgari ücretle çalışan ne olacak şimdi bence çok saçma

sayın maximumfelix, verdiğiniz linkteki resimler çok üzücü..gerçekten bunları saklayıp arada bir şunumuz yok bunumuz yok krizlerine girdiğimizde bakmak lazım..

çok teşekkürler...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri