İstediğiniz herşeyi Nasıl Elde Edebilirsiniz..?

psişik güç aracı 2 meditasyon...

bu istediğiniz herşeyi yapabilmeniz için en büyük aracınızdır..Meditasyon yaptığınızda fiziksel bedeninizin enerji titreşimini sözün gerçek anlamıyla hafifletirseniz..ve bilinçaltındaki depolanmış bilgiye direk ulaşırsınız derin bir meditasyon halini alabilidiğiniz zaman bilinçaltıdaki zihninizde kilitli kapı açılacaktır.buda arzuladığınız yaşamı yaratma gücü verir..
Kendi bilinç altı zihninize ulaştığınızda birşeyi yapmasını istediğinizde buna uyar.istediğiniz şeyi elde etmeniz için 'iyi şeyler başka insanlar içindir 'diyen bir kaseti farkettiğimizde bunu silip hemen yeniden programlayabilirsiniz.Bilinçaltınızı kuşku yerine sınırsız güç kavramını koyduğunuzda bu kendi bilinçli zihninize nüfus eder ve istediğinizi elde etmenin mümkün olduğunu anlarsınız..Meditasyona 3 kez doğru nefesle başlayın.bu süreçte herhangi bir düşünce aklınıza geldiğinde onu başınızdan savıp dikkatinizi tekrar yoğun nefes alma uygulamanıza yönlendiririn .meditasyonu 5 ila 10 dakika sürdürdükten sonra bilinçli zihninizle teşekkür edip meditasyonu bitirin.

(arkadaşlar meditasyon bölümünden meditasyon yapmanın inceliklerini okuyabilirsniz.ben sadece meditasyonda dikkat etmeniz geekn hususları yazdım .)

Psişik güç aracı 3 Görselleştirme.

Gerçekten görebileceğimiz şeylere sahip olabiliceğimiz bir hakikattır.zihnimizdeki resimler görme gücü en büyük psijik yeteneklerinizden bir olacaktır.Hepimiz bu resimleri görebiliriz.Sizde bunu her gece rüyanızda canlı şekilde görürsünüz.Şİmdi arzuladığınız şeyi gerçekleştirmek için gündüz düşünden yararlanacaksınız..
burada önemli olan istediğiniz şey hakkında bir imge bir şekil yaratmaktır..bu sizin bilinçli zihninize mesaj gönderirir ve yeniden programlama başlar.Düşüncelerinizi güçlendirir.(benim fikrim istediğinizi yansıtan bir anahtarlık yada biblo edinmeniz..)

doğru nefesle başlayan meditasyon pozisyonu alın .şimdi tanımlayacağım sahnenin oluşmasına izin verin. Gevşediğinizde huzurlu bir enerji dalgasının başınızın üstünden ayak uçlarına kadar yayıldığını düşünün .beyaz bir ışık bulutunun etrafınızda döndüğünü düşünün .bu bulut dönmeye ve gözden kaybolmaya başladıkca kendinizi doğada özel bir mekanda hissedin.Okyanusta yada sakin bir kıyı kentinde dere kenarında..istediğiniz her yer olabilir bu sizin elinizde .Renkleri ısıyı akan havayı rüzgarı sıcaklığı tam olarak hissedin ..Kokuyu almaya çalışın..ve bu durumun keyfini çıkarın bu kadar mükemmel bir yerde olmanın keyfi.. sonra bilinçli zihninizle toz bulutunu tekrar görüp meditasyonu sonlandırın .o mükemmel yeri zihninize kaydetmiş ve rahatlamış olarak geri dönün..

imgelemeyi öğrenmek için güzel bir başlangıç olacaktır..sevgiler..blissy

Sadece hayal ederek hayal bile edemiyeceğimiz şeylere sahip olmak ne büyük nimet.....

hayal bile etmeye cesaret edemediğimiz şeye ulaşamayız..ama ufkumuzu açarsak düşlediğimiz gözümüzün kestiği her yere varırız..değerini bildiğin hayallerinle yolun açık olsun arca..sevgilerr...

bluegirl,çok teşekkür ederim. Yazın tam ihtiyacım olan zamanda karşıma çıktı :))
Sen burdaki yazılanları uygulayarak neler elde ettin peki?

ben mutlu bir hayat yaşıyorum. somut birşeylerden bahsedecek olursak giriş katta otururken çok sıkıldığım bir gün 9 katta aydınlık bir ev istedim. şimdi size o evin balkonundan yazıyorum. sevgiler..

ben mutlu bir hayat yaşıyorum. somut birşeylerden bahsedecek olursak giriş katta otururken çok sıkıldığım bir gün 9 katta aydınlık bir ev istedim. şimdi size o evin balkonundan yazıyorum. sevgiler..

vay anasını çok sevindim senin adına y789y789
biz de şuanda taşınma aşamasındayız. Evimizi sattık,kendimize ev arıyoruz. Bende çok iyi komşuları olan,ve köpek besleyebileceğim bahçe içinde bi ev hayal ediyorum. Hayal etmem yeterli mi :D Tabi annemin de babamında istemesi lazım ama,onlar pek hayal etmiyo :)

bir kere isteklerimize hayal dediğimizde onları bir adım daha geriye ve ulaşılmaza itiyoruz. sen hayal kurarken bile engellerini sıralamışsın şimdiden..bunun için sihirli bir formül yok ama imgeleme detaylandırma isteği kesin çizgilerle belirleme mutlaka işe yarıyor..sevgiler..

bir kere isteklerimize hayal dediğimizde onları bir adım daha geriye ve ulaşılmaza itiyoruz. sen hayal kurarken bile engellerini sıralamışsın şimdiden..bunun için sihirli bir formül yok ama imgeleme detaylandırma isteği kesin çizgilerle belirleme mutlaka işe yarıyor..sevgiler..

hayal etmek ile imgelemek arasındaki fark nedir ?

hayal etmek ile imgelemek arasındaki fark nedir ?

Hayal etmek olmayan bir kurgu uzerine (gelecege yonelik) belirsiz bir zaman alaninda olmasini sitedigimiz herseydir. Hayal etmek, o an olmadigini dusunerek kurguladigimiz bir senaryodur. Oysa, imgelemek o seye sahip olmadigimizin su an ya da gelecekte onemi yoktur, ona sahipmisiz gibi yapar ve o sekilde dusunuruz. Ornegin, Kirmizi bir arabam olsa keske demek ayri ``kirmizi bir arabam var `` demek cok ayri...
Ilk baslarda biraz karisik gelebiliry789Bilmem ki anlatabildim miblook

henüz elde etmemişken bile onun senin olacağına inanıp şükür ve mutluluk duymak.. sanırım hakettiğine inanınca mümkün oluyor..sevgiler..

Hayal etmek olmayan bir kurgu uzerine (gelecege yonelik) belirsiz bir zaman alaninda olmasini sitedigimiz herseydir. Hayal etmek, o an olmadigini dusunerek kurguladigimiz bir senaryodur. Oysa, imgelemek o seye sahip olmadigimizin su an ya da gelecekte onemi yoktur, ona sahipmisiz gibi yapar ve o sekilde dusunuruz. Ornegin, Kirmizi bir arabam olsa keske demek ayri ``kirmizi bir arabam var `` demek cok ayri...
Ilk baslarda biraz karisik gelebiliry789Bilmem ki anlatabildim miblook

henüz elde etmemişken bile onun senin olacağına inanıp şükür ve mutluluk duymak.. sanırım hakettiğine inanınca mümkün oluyor..sevgiler..

biraz karışık gelse de anladım galiba :)
ama bi sorum var. Benim hep istememe rağmen,şimdiye kadar arkadaş olabilceğim evlerine girip çıkabilceğim çocukları olan bi komşum olmadı. Bu duruma hep üzüldüm. Bu yüzden iyi komşuları olan,bahçeli köpek besleyebilecğeim bi ev istiyorum.Ama köpek beslemem içinde müstakil olması lazım kendi bahçesi olması lazımiköpeği eve hapsetmek istemem.
bugün annemle babama bahsettim bunda,gece sizde böle evi düşünün dedim. Babam bende öle dublesk müstakil bahçeli istiyorum falan dedi.

annem de ben öle evde yapamam,diyaliz hastasıyım dubleks evde her zaman inip çıkamam evi temizleyemem yaşlanınca dedi.

istekler çatışıcak yani,bu durumda nolucak ? benim istediğim ev olursa annem üzülücek :(

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri