-----İstek !!!------

yagmur7

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
ruh eşimizi ve iş bulmak için de telkinli cd'ler olsaydı, çok güzel olurdu diye düşündüm.

Böyle bir ihtimal var mı acaba?bu konularla ilgili de cd hazırlamayı düşünüyor musunuz?sapkal89

selamlar yagmur7, ruh eşi ve iş için kişiye özel telkinler de hazırlanmakta, konu ile alakalı olarak hayatimdegisti (atakan bey'e) mesaj atarsanız yardımcı olacaktır.
ancak sitemizde ego ve güven güçlendirici telkinleri dinleyerek te başlayabilirsiniz.

anladım,

ama ben kişiye özel olarak sormuyorum.Forumdaki telkinler gibi daha,genel kapsamlı telkinleri kastediyorum

Herkesin ,dinleyebileceğii türden...diğer telkinleri yükledim dinliyorum zaten :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri