itiraf köşesi

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
herkesin kendine sakladığı birçok sırrı vardır bunları paylaşmaz ben diyorum ki itiraf edelim rahatlayalım
ilk benden gelsin itiraf

itiraf ediyorum :
be gerçekten zor bir kadınım çok huysuz yu89 ,şımarık k8908,küstah >:( ve asabi kizgin1 bir insanım

hadi bakalım kimler neler itiraf edecekler dusun blook

Ynt: itiraf köşesi

ya pisi ben de daha demin bir arkadaşa bahsettim ben de zorum harbi çok zor beğeniyorum ama sadece dış görünüş anlamında değil mesela herhangi en ufak hareketi konuşması bile çok batıyor bazen bana karşımdaki insanın. özellikle erkek arkadaşımsa bu insan bu yüzden de 40günden uzun ilişkim olmadı sürdüremedim. itiraf ediyorum ilişki özürlüyüm ve 2 senedir de sewgilim yoookkkk

esıme ondan nefret ettımı soledım ama ona aşığım sad456

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
pisim fikrimi mi çaldın ya y789

evet taa burdan beyninden ne geçiyor okudum ve fikrini açldım burcu itiraf ediyorum

ayrıca biraz daha zaman geçsin öyle bir başlık açacam ki ortalık toz duman olacak fikirler uçuşacak kesinlikle politik bir başlık değil
site ahalisinin açacağım başlık hakındaki görüşlerini şimdiden merak ediyorum bunuda itiraf ediyorum

ben de itiraf ediyorum: daha 3 saat önce eski kız arkadaşımla buluştum. bana tekrar başlamak istediğini söyledi. seni seviyorum hala dedi ve banada sordu sen de hala seviyor musun diye ama ben hayır diyemedim.
ama çok zor bir insana seni sevmiyorum demek yaaaaaa 88a

zor durum aşk meseleleri ama ben aşıyorum offff etmeyecem işte itiraf 2600

et et hadi k8908

tuğhan işine karışmak gibi olmasın ama sakın sırf acıdığın için sewmediğin halde sewiyorum deme bu çok daha büyük bir yıkım olurrr

ama fatma bu çok zor bir şey. yani ben düşmanıma bile seni sevmiyorum derken içim titrer.

itiraf yağmuruna tutulan hayatım değişti sitesinde son durum bol bolitiraflı günler bekliyor bizleri derty sevincli blissy

off etmeyeceğim bu gece işte çünkü o kadar çok şey var ki nereden başlayacağımı bilmiyorum 4897

ya haklısın tabi ben de konuşuyorum saçmalıyorum işte konuşması kolay sen bilirsin en iyisini

aslında seni seviyorum da seni sevmiyorum da öyle hemen bir çırpıda ağızdan çıkmamalı bence. çünkü bunlar ağır kelimeler,pahalı kelimeler bence.

doğru hocam haklısın ben zaten şu ana kadar hiç seni seviyorum demedim

off ben çok acıktım yaa
annemin böreğinden aşırıp geliyorum hemen thumbsanim
ha bu arada isteyen var mı
burcu kargo yapıp göndereyim mi smiliyface

ııı şeyy ben de alabilir miyim as birasscıkk börek utananadam

işte asıl sır bu abi ya ' annemin böreği' olay bitmiştir. fatmacım hepsini ham yaptım valla bisiklet şişko olcam yaaa

afiyet olsun yarasın smiliyface ben de sabaha yapmayı düşünüyorum börek cilgin897

börek haaa dusun ya burda hayalimin yaptığı tiramusu var banane börekten s456 ayy iyi olurdu valla ama börek terli345

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri