S
Sultan
Guest
canım benim...
iyi ki doğdun..
bolluk ve bereket dolu nice güzel yıllara...
sevgiyle mutlu kal...y789
iyi ki doğdun..
canım benim...
iyi ki doğdun..
Doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara![]()
Ay canım benim doğumgünün kutlu olsun.
Nice mutlu huzurlu yıllara. Sevgiyle ve ışıkla...
Mutlu yıllar şeker , ister 2,5 ol ister 25 kadın her yaşta güzeldir . Ayrıca kadınlar yaşlanmazlar büyüdükçe gelişir geliştikçe güzelleşirler![]()
canım benim dogum gunun mutlu olsunn ..
varlıgınla hergecen gün kendini ve bizleri yücelttiğin için sonsuz teşekkürlerrr.
yeni yaşında ,saglık ,başarı mutluluk seninle olsunnn .
![]()
Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsunMutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsunKalbin kırılmasında, üzerinde kir pasak olsunSen üzülme sakın, üzülmelerim sana feda olsunİyiki doğdun, iyiki vermiş yaradan seni bizlereYıldırım gibi çaktın, güneş gibi açtın üstümüzeSöz oldun, mani oldun, saz oldun bestemizeKutlu olsun doğum günün,nice mutlu senelere
Nice mutlu yıllara,,aşk, sağlık,mutluluk ve bollukla...
![]()
Yeni yaşınız size ve sevdiklerinize en güzelinden en keyiflisinden en mutlusundan gelsin..yeniye dair ne varsa en güzelinden yaşatsın sizeDoğum günün kutlu olsun
![]()
İyi ki doğdunnn iyi ki varsınnnn. Sevgi dolu, mutlu,huzurlu, kıpır kıpır bir ömürr diliyorummm))
Asikız iyiki doğdun, çok mutlu uzunca bir ömür diliyorumsana....
İyi ki doğdun Asi Saçlı Kız,
Şöyle bırak o asi saçlarını rüzgara,
Özgürce salısın,
Rüzgarın getirdiği özgürlük ruhuna dolup taşsın...
Mutluluğuna mutluluk katsın....
Kucak dolusu sevgilerimleeee)
Nice Mutlu yıllara : )))
Doğum gününüz kutlu olsun.
Hep birlikte nice doğumgünlerinizi kutlamak dileği ile..
İyi ki varsınız...
aaaa bugün kim doğmuşşş......bu sene sana neye ihtiyacın varsa onu getirsinn..en çok seni sana getirsinn..gönlünü her geçen gün temizliyor büyütüyorsun bu yaşın sana neler neler ne güzel gelişmeler getirdi çok şükürr..bu senin için başlangıç olsunn..her ne gerekiyorsa sevgi ve güven içinde yaşaa..mutlu yıllar..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.