İyi ki Doğdun Işıkk,Nice Senelere :)

yeni bir hayat

Super Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
17
Canım,doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum..

Yeni yaşının tüm sevdiklerinle birarada, sağlık, mutluluk,başarı ve huzur getirmesi dileklerimle..

İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin..ark5

mutlu yıllar ışık
sağlıklı,huzurlu,mutlu nice seneler geçirmeni diliyorum.

ayyyy Işık'çım doğmuş bugün

canım benim doğum günün kutlu olsun.. yeni yaşın mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol bereketli ve bol sürprizli olsun

iyi ki yanımızdasın ve iyiki seni tanıdık

bebek01.gif
Işıkçım,i
maviuo4lt7us4.gif
yi ki varsın.

Yeni bir Hayat'çım, Alestason'cum, Sanemcem , Sudem'cim çoook çok teşekkür ederim sevincli sevincli.Çok mutlu oldum güzel dileklerinizi okuyunca, sevginizi hissettim.Sizleri iyi ki tanıdım, iyi ki sizin gibi güzel insanlar hayatıma girdi..kiss3 kiss3
Sevgiler canım arkadaşlarım.

glitter-hi5-thank003.gif

ışıkk doğum günün kutlu olsun

bu pastan cilgin897 ucundan bende alırım söyliyimkhkh56
2455542856_2860f24ff5.jpg

bu da hediyen y789

IMG_4809.JPG

her şey gönlünce olsun
iyi ki varsın
iyi ki tanıdım seni

k8908

ışıkcım, canım doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar diliyorum sana..

Wampirella canımmm çok teşekkürler, pasta süper hakikatten :) seninde herşey gönlünce olsun canım benim.956k

Yasal'cım teşekkür ederim canım.actionsmileöpüyorum.kiss3 sevgiler.

doggun14piceb0.jpg

mutlu yıllar ışıkk,
yeni yaşın sana mutluluk, huzur, sağlık, bolluk ve bereket getirmesi dileklerimle...

sapkal89

Doğum günün kutlu olsun ışık'cım.. sevdiklerinle birlikte daha nice yaşlara....blissy

sağlıkla mutlulukla bolluk ve bereketle...956k

sevgiler...actionsmile

83126388.gif

hayat boyu huzur ve sağlıklı günler dilerim ışık, iyiki varsın en kötü günün böyle geçsin:)

Mümin'cim, Suzzy'cim çooooook teşekkür ederim.çok mutlu ettiniz gerçekten.sevincli

Ebru'cum canım sende iyi ki varsın, canım evet çok güzel bir gündü benim için sevincli
thanks00019.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri