iyiki dogdum 30'a bir kala

aysegul_tirtil

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
15
ayyyy ayyy ne güzel bugün benim dogumgünüm.iyiki dogmuşum uy897

Ynt: iyiki dogdum 30'a bir kala

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

canım benim doğum günün kutlu olsun, hayat yolun yaradanın nuruyla aydınlansın, ve dilediğin her şey dehal gerçekleşsin kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

pasta1rz8.jpg
dogumgunu1nh.jpg

Doğum günün kutlu olsun ayşegüll'cüm.Sağlıklı,huzurlu,sevdiklerinle diz dize uzun bir ömür senin olsun. kiss3

fireworks05_4.gif

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Yeni yaşın sana bir öncekinden fazla mutluluk ve huzur getirmesi, tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...

böyle güzel içten dogumgunu mesajları almak ne güzel,hayal ablam,redflowers.bigci ve mumın hepinize çok tessekkür ederim,iyiki varım iyiki varsınız kiss3

sevincli sevincli k8908 wave nice güzel yaşlar seninle olsun canım sen 30'1 var diyorsun ben 30'u 11 geçio diyorum

allah daha uzun ömür versin...

pisimbat ' Alıntı:
sevincli sevincli k8908 wave nice güzel yaşlar seninle olsun canım sen 30'1 var diyorsun ben 30'u 11 geçio diyorum

canııım...ayşegülcüüüm iyiki doğdun....sevdiklerinle nice uzun mutlu sağlıklı ve bolluk içinde geçireceğin seneler diliyorum...

card19bo4.gif
gfbfthbirdirbirgullyaprsg6.gif

hayatının her döneminde kalbinden geçen tüm güzelliklerin daima seninle olmasını diliyorum...nice yıllara...sevgilerle...

globe112bl1xv6.gif
2725uu8.gif

iyie ki doğdun aysegülll
daha nice, mutlu ve sağlıklı yıllar dileğiyle... sapkal89

doğum gunun kutlu olsun herşey gonlunce olsun bugun benimde dogum gunum smil56

Ayşegül ve neko iyiki doğdunuz..:)

sevincli canım benim... ark5

geç kaldım kusuruma bakma ne olur.. utananadam

bu gün evde değildim.. yarında yokum ama fırsatım oldukça bakarım foruma.. 12389

saat sabahın dördü.. sevincli

şimdi sen mışıl mışıl uyuyorsundur.. uykulusmile
45694079ec6.gif

dilerim en güzel rüyalarını görürsün.. ttli3
trans-aburst.gif
trans-aburst.gif
trans-aburst.gif

yeni yaşının ilk gününden itibaren arzu ettiklerin kolaylıkla yaşamında gerçek olsun..
hedeflerin kısa zamanda gerçekleşsin..
honynewyearfireworksgr001hlsu7.gif

20fn9rg6.gif

nice güzel senelere.. kiss3

20573uxisluvk6mvh6tu3.gif
sevgiler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri