joe vitale

parici

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
joe vitale'in çekim yasası sırrı kitabını okuyup 5 aşamasını uygulayan oldu mu acabaaa??? ben okumaya başladım ama uygulayan varmı diye merak ettim smil56

joe vitale'in çekim yasası sırrı kitabını okuyup 5 aşamasını uygulayan oldu mu acabaaa??? ben okumaya başladım ama uygulayan varmı diye merak ettim smil56
ben joe vitalinin burda çıkmış bütün kitapları okudum yazdıklarının hemen hepsini uyguladım okumamış her kese bu kitapları tavsiye ederim
sevgiyle kalıny789

o zaman ben hemen bunu bitirip diğer kitaplarını da aliyim f678h
benim biraz daha çalışma yapmam lazım içimdeki sesi susturmam için...
teşekkür ederim bengusu blissy

İçindeki sesleri önce dinleyince cevapları daha kolay veriliyor. O zaman susturmak da kolaylaşıyor Parici.
Ben böyle susturdum.
Sevgiler

İçindeki sesleri önce dinleyince cevapları daha kolay veriliyor. O zaman susturmak da kolaylaşıyor Parici.
Ben böyle susturdum.
Sevgiler

Teşekkür ederim. Başaracağım sonunda biliyorum tavsiyelerinizi dinliyor ve uyguluyorum neseli56

sevgiyle ve mutlulukla kalın

selam arkadaslar bu kitabi nasil ve nerden indirebilirim,google de yazdim bulamadim nasil indirilecegini yardimci olursaniz cok sevinirim tesekurler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri