Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!!

Alexandra

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
21

Akşamın bu saatinde burnumu işten sitemize doğru kaldırırken sevgili Karavan Abi'mizin doğumgününün bugün olduğunu fark ettim.

8542695.jpg

Nice mutlu yaşlara Karavancığım

senin Doğum günü sayfanı açmak da bana kısmet oldu.

Çoook mutlu oldum gerçekten.

Hayatının bu yeni başlayan döneminin

Güzel süprizlerle, dostlukla, sevgiyle,

bolluk, bereket ve şansla dolu geçmesini dilerim.

İyi ki varsın Karavancım

Seni tanımış olmak benim için çok büyük bir mutluluk

Kucak dolusu sevgilerimle

İyi ki varsın

dogumgunu2.gif

Doğum günün kutlu olsun karavan abi. ttli3

Her şeyin gönlünce olduğu güzeeelll bir ömür geçirmeni dilerim.

İyi ki varsın.

İyi ki bizlerlesin.

Nice senelere... :zpzp:

Doğum gününüz kutlu olsun, iyiki varsınız.

Doğum gününüz kutlu olsun. İyiki doğdunuz Karavan...............

Sevdiklerinizle nice senelere..İyi ki doğdunuz iyi ki varsınız.

Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Karavan..

Sevdiklerinizle birarada mutlu anlar yaşayacağınız, küskünlüklerin barıştığı,sağlık,neşe ve bollukla dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum..

Nice senelere..actionsmile

doğum günün sana tüm beklentilerini getirsin..sevgi dolu güven dolu nice yıllara..sevgilerr..

bi kova burcu daha :P

doğumgününüz kutlu olsun
burada hava günlük güneşlik ben doğumgünümde hava güneşliyse mutlu oluyorum, sevildiğimi düşünüyorum. şimdi de sizin için öyle düşündüm :) neşeniz daim olsun

Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte sağlıkla,huzurla nice yıllar geçirmeniz dileğiyle.

doğum günün kutlu olsun
nice mutlu senelere superxy

ah geç mi kaldım yoksa iyi ki doğdunuz::)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri