- Reaksiyon puanı
- 4
Hepsi çok güzel.Nasıl yaptığını anlatırmısın???
Sümbüli,
Her zamanki gibi harikasın canım. Bu kartlar gerçekten çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Hayatının dilediğin gibi sağlık, mutluluk, bol bol sevgi, huzur, aşk ve bolluk bereketle geçmesini dilerim.
Aslında benim dilememe ne hacet,
Sen zaten dilemişsin
Ve evren de her geçen gün senin zaten var olan ışıltına kendi ışığına da katıyor!!!!
Yolun her daim aydınlık ve umut dolu olsun sevgili arkadaşım
Kucak dolusu sevgiler!!!!
![]()
sümbüli harikasın çok çokçok hoşş resmen orjinal gibiiii olmuşlarr...bence bunları çogaltmalısınn
emegıne saglıkk
Teşekkürler yelda..Hoşunuza gittiğine çok sevindim.Yaptıkça eklicem.Sevgiyerimi yolluyorum...
Çok harika şeyler bunlar insanın inancını yükseltip içini ferahlatıyor. Huzurlu ve sevgi dolu anlar sana sümbülii canım.........
bu benim iiçin yapılmış galibaa hemende benimseyi verdim.ve msaüstü arka plan yaptımm ..
hatta kartlar çogaldıgında stayt yapıp ekranımda enerji yayacaklarr..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.