Kendine Güven Sanat Müziği Versiyonu

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Merhaba
Sanat müziği içindeki metin Türkçe mi, İngilizce mi?
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Mehmet KARAV

Merhabalar hoşgeldiniz Mehmet bey buradaki tüm telkinli mp3 içerikleri Türkçe t678

Teşekkür ederim.
Bir başka bölümü inceleyerek yanıt göremeyip tekrar sordum
Sonra da cevabınızı gördüm.
Tekrar için kusura bakmayın.
:)
İyi günler diliyorum
Mehmet KARAV

Ynt: Kendine Güven Sanat Müziği Versiyonu

Ya bu indirdiğimiz mp3ler telkin mp3leri değil mi?Telkin nasıl tam olarak bilmiyorum 4897 sadanimama indirdiğimiz mp3te normal şarkılar var yemeni bağlamış telli başına falan ben pek bişey anlamadım 88a idea3imdaa sad456

Ynt: Kendine Güven Sanat Müziği Versiyonu

merhabalar 161273659 hoşgeldiniz... actionsmile

telkinler dinlediğiniz müziklerin içerisine gömülüdür.. music45
normal duyma eşiğinizin altında olmasına rağmen okunan telkinleri duyarsınız... hy789

bu tarz kayır işlemlerine sublime kayıt denir.. onayi

konu ile ilgili daha fazla ayrıntıyı rehber bölümümüzde bulabilirsiniz.. pc05

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0/

Cevap: Ynt: Kendine Güven Sanat Müziği Versiyonu

Ya bu indirdiğimiz mp3ler telkin mp3leri değil mi?Telkin nasıl tam olarak bilmiyorum 4897 sadanimama indirdiğimiz mp3te normal şarkılar var yemeni bağlamış telli başına falan ben pek bişey anlamadım 88a idea3imdaa sad456

evet net şekilde bende duyuyorum.bu sanat müziği wersiyonu olduğu için mi böyle?..........katibim'i söylüyorlar!y789şaşkınsevincli956k

linklerin hiç biri çalışmıyor :(

merhaba,

sitenize bugün tesadüf eseri çekim yasasını araştırırken rastladım. daha önce hiç bu tür konularla ilgilenmeiştim fakat siteniz çok ilgimi çekti. mp3 lerinizi indirdim henüz dilemeye başladım umarım işe yarar :) birşey öğrenmek istiyorum. dediğiniz gibi ego sucluluk duygusu ve kendine güven telkinlerini dinlemeye başladım ilk önce fakat hepside de sanat müziğini diliyorum. acaba diğer versiyonlarıda dinlemem gerekir mi yoksa bu yeterli olur mu ??? birde müziği dinlerken telkin içeriklierini de okumalımıyım ??

lütfen cevabınızı bekliyorum.
teşekkürler..

yani çok yardımcı oldunuz sağolun. bir cevap yazma gereği bile duymuyorsunuz.

merhaba,

sitenize bugün tesadüf eseri çekim yasasını araştırırken rastladım. daha önce hiç bu tür konularla ilgilenmeiştim fakat siteniz çok ilgimi çekti. mp3 lerinizi indirdim henüz dilemeye başladım umarım işe yarar :) birşey öğrenmek istiyorum. dediğiniz gibi ego sucluluk duygusu ve kendine güven telkinlerini dinlemeye başladım ilk önce fakat hepside de sanat müziğini diliyorum. acaba diğer versiyonlarıda dinlemem gerekir mi yoksa bu yeterli olur mu ??? birde müziği dinlerken telkin içeriklierini de okumalımıyım ??

lütfen cevabınızı bekliyorum.
teşekkürler..

Merhabalar elifeksi;

Telkinlerin tüm versiyonlarını dinlemek zorunda değilsiniz..Çeşitlilik kişilerin sıkılmadan tercihlerine göre dinlemeleri içindir..Tekin içerikleri hepsinde aynıdır..Telkin içeriklerini okumanız gerekmiyor..

Olası sorularınız için lütfen rehberlik bölümümüzü iyice inceleyiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/

Sevgiler..actionsmile

Linklerin tamamı ölü
Yenilerseniz sevinirim
teşekkürler :)

emegınıze saglık farklı ve hos bır sıte .. ufkumu actı desem yalan olmaz happy6skan67

bazı telkin metinleri var .onları siz dinliyormusunuz yoksa okuyormusunuz ki eğer dinleniyorsa ben dinleyemiyorum

Dinledikçe ruhum şenlendi çok güzel:)

Ben yükleyemiyorum farklı kaydet ile, linkte de dosya bulunamadı hatası veriyo sitede

lınkler çalışıyor da bildiğim üsküdar a gideriken muzıgı değil mi bu :)

linklerden telkinleri indiremedim sanırım linkler ölü bakabilir misiniz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri