- Reaksiyon puanı
- 4
Bundan sonra burada kısa kısa fikirlerimi,sevdiğim sözleri,yaşadıklarımdan örnekleri sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.
Değişim için püf noktalarıda olucak..vakit buldukça buradan size ulaşmaya çalışacağım.
Değişim günlüğüme bugün kendinize sormanız için etkili sorular hazırladım..
Şİmdi kendine sor ve mümkünse yazılı düşün..
Ben kimim?
En önemli karakter özelliklerim ne?
Beni sınırlandıran ve güçlendiren inançlarım hangileri?
Potansiyelimi tam olarak kullanabilseydim neler olurdu?
Benim diğer insanlara göre daha iyi yapabileceğim işler neler? Sahip olduğum beceriler neler?
Amaçlarıma ulaşmak için başka neleri öğrenmem, hangi yeteneklere sahip olmam gerekir?
Güçlü olduğum yönler neler? Zayıf noktalar neler?
Hangi alışkanlığım bana ne kadar zarar veriyor veya ne kadar yarar sağlıyor?
Kendimi sürekli becerikli ve aktif durumda tutmak için duygularımı nasıl değiştirmeliyim?
Olayları, beni güçlendirecek şekilde nasıl yorumlayabilirim?
Yaşam tarzım ve davranışlarım isteklerime uygun mu?
Sorumluluklarım neler? Ben ne kadarını yapıyorum?
Hayatınızda en çok yaşamak istediğiniz duygular nelerdir? Şu anki hayatınızda en çok yaşadığınız duygular nelerdir?
Sahip olduğunuz sınırlayıcı ve zararlı alışkanlıklar neler? Güçlendirici, faydalı alışkanlıklar neler? Sahip olmak istediğiniz ya da sahip olmanız gereken alışkanlıklar neler?
Siyasal değerleriniz neler? Ailenize yönelik değerleriniz neler? İş hayatınıza yönelik değerleriniz neler? Özel hayatınıza yönelik değerleriniz neler? Sizin için en önemli şey nedir?
Sizce insan kendini nasıl tanıyabilir? Siz kendinizi tanıyor musunuz? Ne kadar tanıyorsunuz?
Size göre hayatın anlamı ve amacı var mı? Var ise nedir?
Sizin hayatınızın anlamı ve amacı var mı? Var ise nedir?
Hayatta elde ettiğiniz en önemli başarılar neler? Hayatta karşılaştığınız önemli başarısızlık ve hayal kırıklığı durumları neler?
devam edecek...
Değişim için püf noktalarıda olucak..vakit buldukça buradan size ulaşmaya çalışacağım.
Değişim günlüğüme bugün kendinize sormanız için etkili sorular hazırladım..
Şİmdi kendine sor ve mümkünse yazılı düşün..
Ben kimim?
En önemli karakter özelliklerim ne?
Beni sınırlandıran ve güçlendiren inançlarım hangileri?
Potansiyelimi tam olarak kullanabilseydim neler olurdu?
Benim diğer insanlara göre daha iyi yapabileceğim işler neler? Sahip olduğum beceriler neler?
Amaçlarıma ulaşmak için başka neleri öğrenmem, hangi yeteneklere sahip olmam gerekir?
Güçlü olduğum yönler neler? Zayıf noktalar neler?
Hangi alışkanlığım bana ne kadar zarar veriyor veya ne kadar yarar sağlıyor?
Kendimi sürekli becerikli ve aktif durumda tutmak için duygularımı nasıl değiştirmeliyim?
Olayları, beni güçlendirecek şekilde nasıl yorumlayabilirim?
Yaşam tarzım ve davranışlarım isteklerime uygun mu?
Sorumluluklarım neler? Ben ne kadarını yapıyorum?
Hayatınızda en çok yaşamak istediğiniz duygular nelerdir? Şu anki hayatınızda en çok yaşadığınız duygular nelerdir?
Sahip olduğunuz sınırlayıcı ve zararlı alışkanlıklar neler? Güçlendirici, faydalı alışkanlıklar neler? Sahip olmak istediğiniz ya da sahip olmanız gereken alışkanlıklar neler?
Siyasal değerleriniz neler? Ailenize yönelik değerleriniz neler? İş hayatınıza yönelik değerleriniz neler? Özel hayatınıza yönelik değerleriniz neler? Sizin için en önemli şey nedir?
Sizce insan kendini nasıl tanıyabilir? Siz kendinizi tanıyor musunuz? Ne kadar tanıyorsunuz?
Size göre hayatın anlamı ve amacı var mı? Var ise nedir?
Sizin hayatınızın anlamı ve amacı var mı? Var ise nedir?
Hayatta elde ettiğiniz en önemli başarılar neler? Hayatta karşılaştığınız önemli başarısızlık ve hayal kırıklığı durumları neler?
devam edecek...