Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D

Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D

baba biz bu dünyaya galiba dna mızda bu sanatla gelmişiz ilk denemede y789

artksusuyorumqk9.jpg

anam erkeğin işi ne zormuş kendi hemcinsimi bi türlü tavlayamadım bea dusun şaşkın

ne sandınız öyle erkek olmak kolay degil smil56

benekli007 ' Alıntı:
anam erkeğin işi ne zormuş kendi hemcinsimi bi türlü tavlayamadım bea dusun şaşkın

ahuahuauhauhuaha :D:D:D:D kadınlar bile kadın ruhundan anlamı o zaman :D ben bıkdım artık allah islah etsin ama kos koca bi hayatimdegisti ailesi tavlayamadıysak bu arkadası :D

evimde kahve içelim mi? sevincli dusun bu kadar kolay mı? n9598

Tavladım aa34 aa34

Tek Dikiş... s45apk Başka Söze Gerek Yok.. aa34

SevgiLer... guitar

Erkek olsam iyi kiz tavlarmisim be hahaha hemen eve gidelim dedi bu ya:)))

bu karı tekme atıyor

çok basit be gerçekdede keske bu kadar basit olsa iki güzel söze davet etti

bence bu kadını tavlamak hiç zor değil bende tavladım:)))

zorlayacağını düşünmüştüm ama çok kolay oldu yaa:)) erkek olmalıymışım:))

Gerçek hayatta olsa işi bir şekilde rayına oturturdum. Sanal tavlamalar bana göre değil. Canlı canlı görmem lazım demek ki benim..

öyle 3 cümleyle olsaydı... çook basitmiş:P krzm67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri