Konsantrasyon sıkıntısı yaşıyorum :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fnddrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fnddrn

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, muhteşem site, muhteşem insanlar, ve site kurucuları s456Yaklaşık 18 gündür hem telkinleri dinliyorum hemde siteyi sizleri özümsemeye, bilgilenmeye calışıyorum, kendimi donattıktan sonra bişiler yazmak istemiştim.Telkinlerin yanısıra meditasyon yapmaya ''çalışıyorum'' , tabiki hemen olmayacak sabırla devam edicem, ama benden kaynaklanan bir sorunum var, KONSANTRASYON...içimde enerjimi hissedemiyorum, hayatıma çekmek istedigim şeylere karsı heyecan ve coşku hissedemiyorum,çok arzulu olamıyorum, sanıyorum bu çok önemli...Gerçekten istedigim şeyler halbuki, sorun nerede anlayamadımdusun2 Sevgili Atakan bey bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinicem.SEVGİYLE SELAMLIYORUM HERKESİ blissy

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri