Köpeğin Midesinde 13 Adet Golf Topu Çıktı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43

70812.jpg

İngiltere'de sahibiyle sık sık golf sahasında yürüyüş yapan köpeğin midesinden 13 adet golf topu çıkarıldı.
Labrador cinsi 5 yaşındaki "Oscar" adlı köpeğin sahibi Chris Morrison, Dunfermline'daki golf sahasında son birkaç aydır köpeğiyle yürüyüş yaptığını, kısa bir süre önce köpeğin midesinden ses geldiğini fark edince soluğu veterinerde aldığını anlattı.

Köpeğin midesinden herbiri 45 gram ağırlığında 13 adet golf topu çıkınca şaşkınlığa uğrayan veteriner ve köpeğin sahibi, toplardan birinin çok uzun süredir hayvanın midesinde bulunduğunu, topun siyah renge dönüştüğünü ve şeklinin bozulmaya başladığını belirttiler.

Çok da iri olmayan bir köpeğin 13 tane top yutmasını inanılmaz bulan veteriner Bob Hesketh de, şimdiye dek böyle bir vakayla karşılaşmadığını ifade etti.

Köpeğin operasyondan sonra iyileşmekte olduğu ve özel bir diyetle beslendiği belirtildi.

Ynt: Köpeğin Midesinde 13 Adet Golf Topu Çıktı...

Bu köpek milleti önüne gelen her şeyi yer nedense. Tok olsa da , aç olsa da.Niye böyle bilmiyorum.Benim köpeğimin de midesi açılsa envai çeşit şey çıkabilir.Bu durum beni bazen kızdırıyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri