Kurby nihayet hoho olarak döndü.:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hoho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hoho

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Offff!Nihayet yaaa!Şifremi unuttum, bir türlü giremedim siteye.Yazığım isimleri de kabul etmiyor.Bir arkadaşım kaydetmişti beni, o gün de beceriksizliğim tutmuştu.Onun da adresini bilmiyorum.Alahım şükürler olsun sana.En sonunda bu ismi yazdım ve bingooo! cilgin897 Kurby ben arkadaşlar, hepinize merhaba yeniden!:)

Ynt: Kurby nihayet hoho olarak döndü.:)

smil56 eh hoşgeldin benim kim oldumu bildiğine göre yazmıom artıkın blook(asi site cat56)

hoşgeldin kurby hoho kardeş te biz sana yeni şifre versek.. y789

eğer istersen yine eski rumuzunla devam edersin... sevincli

aramıza hoşgeldin hoho t678

aa34 birden bu sitedeki ilk günlerim geldi aklıma...
dalki6601ibff2.gif

bende şifremi unutmuş yeniden üye olmuştum...atakan bey sağolsun..sabırla uğraşmıştı...
fantasie993fairyim4.gif

hoho'cum biz seni kurby diyede hatırlayabiliriz...hoho'da olur hiç farketmez...önemli olan burda olman...ama yinede adet yerini bulsun....

tekrar hoşgeldin hoho....
66js6.gif

anaa sevincli aplacım hoşgeldin bea özlettin kendiniii art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri