Lavanta Tarlaları

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
13102956ty8.jpg

97633134pb3.jpg

Lavandula%20angustifolia%20Lavendel.jpg

lavender-harvest.jpg

lavender-farm.jpg

chair-and-lavender.jpg

lavender-1.jpg

Ftgrf144.jpg

lavender_t.jpg

lavender-with-bumblebees.jpg

105420,xcitefun-lavender-field-2.jpg

lavantalarbs7.jpg

resim21oh7.jpg

lavendergirlxy5.jpg

6007ATT1046236.jpg

harika içim açıldı varol sen

muhteşem görüntüler...huzur verici...en sevdiğim renk aynı zamanda :)) bayılıyorum bu renge :)) teşekkür ederim zerynthia 'n iyi ki varsın....l

uykulusmileuykulusmileuykulusmileuykulusmileuykulusmileayy ne kadar güzel... ben oraya yarım saat gitsem orda uyuyakalırım heralde:)))

Lavanta harika bir çiçektir. Ben de rengine ve kokusuna bayırılırım. Resimlerine baktığım zamanda içime çekiyormuşum gibi hissederim. Beni en çok rahatlatan bitki diyebilirim. 2.si de mor yasemin. :)))
Beğenmenize sevindim. Arigatoo. :zpzp:

bu tarlalarda olmak için neler vermezdımki..morun guzellıgı asaletı rahatlatıcı özellıgı tam anlamıylaa şahaneeeeee

Kokusu kadar renkleri de insanı sakinleştiriyor, güzel duygular hissettiriyor :)

bu site adeta hazine sandığı gibi, nereden ne çıkacağı hiç belli olmuyor. Ne güzel şeyler paylaşmışlar saolsunlar.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri