LİFOSEA GÜNLÜĞÜ

lifosea

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Selam.
Telkin çalışmalarını ciddi şekilde hayatıma uygulamaya karar verdim (kısaca hayatımı değiştirmeye ve kendimi tanımaya karar verdim) ve Atakan Beyi arayarak Çekirdek İnanç çalışması yaptırmak için kendisiyle irtibata geçtim.
Hafta sonu için randevu aldım..Hafta sonunu heycanla bekliyor olucam.
Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.
Umarım bu yolculuk bana yeni kapılar açar art56art56

ruhsal olarak dibe vurmadan, çekirdek inancımı belirleyip, hayatımdaki düğümleri çözmek istiyorum..
ooofffff offff

taşıdığımız isimler kariyer ve çalışma hayatımızı etkiliyormuş..çok ilginç..
acaba birçok insan isminin özelliklerine göre çalışmadığımı için mi mutsuz oluyor..

Bu gün; o gün..
Çekirdek inancımın ortaya çıkacağı gün..
Haydi hayırlısı olsun bakalım..

arkadaşlar selamlar..
Dün Özlem hanım ile çekirdek inanç görüşmemi gerçekleştirdim..Oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum..4-5 soruda bendeki temel eksiklikleri tespit etti ve çözüm yollarını belirledi.Telkin cd 'lerim önümüzdeki günlerde bana ulaşacak..Birkaç da kitap tavsiyesi oldu.Günlük değişimleri sizlerle paylaşıcam..
DEĞİŞİM BAŞLIYOR..

BİRAN ÖNCE TELKİN CD 'LERİMİN GELİP ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK İSTİYORUM..
İYİDEN İYİYE HAYATIM KARIŞMAYA BAŞLADI :((

yok yaa ben anladım..insanlarla konusarak anlaşılmıyor..
yada karsındakinin insan olması gerekiyor..

bugün gün güzel başladı..
böyle devam etsin..allahım sen huzurumu artır..

çekirdek inanç görüşmemden sonra henüz telkin cd' lerim gelmedi; ancak özlem hanım başlangıç çalışmalarını ve bana faydalı olacak kitap önerilerini göndermiş..Teşekkür ederim kendisine..
Şu ana kadar anladığım iki şey var;
1- Doğru Cümlelerle istediğini belirt
2- Doğru nefes al doğru nefes ver

Telkin CD lerim henüz gelmedi.Fakat özlem hanımın tavsiyelerini uygulamaya başladım..Kendimi daha iyi hissediyorum 44a
Hafta sonu da kısa süreli bir gezinti yaptık..Farklı insanlar farklı ortamlar gördük iyi geldi..

Takipte olacağım umarım başarırsın.

ARKADAŞLAR SELAM..
ÇEKİRDEK İNANÇ CD'İM ELİME ULAŞTI.
BU GÜN İTİBARİ İLE DİNLEMEYE BAŞLIYORUM..
DEĞİŞİMLERİ GÜN GÜN YAZICAM.

HAYDİ HAYIRLISI DİYELİM neseli56

Telkinlerimi iki gündür dinliyorum..normalde 6-8 dinlemem gerekiyor.süreyi tam uygulayamadım..genede bu sabah kendimi daha iyi hissederek uyandım dl67
bugün kendime bir mp3 çalar alıcam..tam randımanlı dinlemeye başlayınca daha net sonuçlar görücem sanki..

Telkinlerimi 3-4 gündür yoğun şekilde dinliyorum..Özellikle geceleri uykumda dinliyorum..
Henüz bariz bir etki görmedim,sadece kendimi biraz daha rahat hissediyorum..Şu değişti hayatımda diyebileceğim bir durum almadı.
Zaman alacak sanırım benim çalışmalarım..
Umarım yanlış yaptığım bir uygulama yoktur..

Arkadaşlar Selam..
Yeni farkettiğim bir durum oldu; paylaşmak istedim..
Telkinlerimi uyurken de dinliyorum,kulaklık kulağımda uyuyorum..
Geceleri bazen uyanıyorum.Ve farkettim ki uyku arasında müziklerin içerisine gömülmüş telkinleri çok açık duyabiliyorum..
Bunda şu sonucu çıkardım kendimce; insanın uyku sırasında tüm algıları daha açık hale geliyor sanırım..

ilk on günlük peryodu tamamladım..
Bariz belirgin bir etki yok henüz..
3 gün sonra tekrar başlıyacağım dinlemelere..

3 günlük aradan sonrasında telkinlerimi dinlemeye yarın tekrar başlıyorum..Dinlemediğim süre içerisinde sanki halen kulağımda kulaklık varmış gibi müzikler ve doğa sesleri kafamın içinde dönmeye devam etti.

yarın için piyango biletim var..bana çıkacak gibi bir his var içimde sevincli, telkinler beni hayalperet mi yaptı acaba

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri