merhabalar
şimdiye kadar düzenli olarak bir hafta----------->> ego+suçluluk dinledim
daha sonraki hafta listeme--------------------->> +kendine güven ekledim
sonarki hafta---------------------------------->> +erteleme+ topluluk karşısında konuşma ekledim
en son erteleme ekledim bir haftaya yakında hepsini beraber dinliyorum.
bu bilgisayarımdaki listem...
uyurken dinlemem tavsiye edildi. ilk hafta birkaç gün dinleyebildim. kardeşlerim rahatsız oldular. hemde babacığımda bilgisayarın sabaha kadar açık durmasından pek hoşnut olmadı. y789
ı pod daki herşeyi silip yukarıdaki listeyi yükledim.onu da sadece gündüz dinleyebiliyorum(yatarken rahatsız ediyo kulaklık) e günde 8- 10 saat olunca ı pod a pil dayanmadı... y789
eve pil depoladım o da suyunu çekti terli345 terli345 terli345 girlhaha
neyse asıl problemim bu değil...
listeme başka ne yüklesem iyi olur?
listemden artık dinlememem gereken bişey var mı?
oluşan yeni listeyi ne kadar süre daha dinlemeye devam etmeliyim?
not: yüklediğim her ritmotransın her versiyonunu dinliyorum. yani listemde hepsinin her versiyonu var.
yardımcı olabilecek herkesten şimdeden zamanlarını aldığım için özür diliyor. utananadam
şimdiden ilgilendikleri için teşekkür ediyorum... smiliyface
şimdiye kadar düzenli olarak bir hafta----------->> ego+suçluluk dinledim
daha sonraki hafta listeme--------------------->> +kendine güven ekledim
sonarki hafta---------------------------------->> +erteleme+ topluluk karşısında konuşma ekledim
en son erteleme ekledim bir haftaya yakında hepsini beraber dinliyorum.
bu bilgisayarımdaki listem...
uyurken dinlemem tavsiye edildi. ilk hafta birkaç gün dinleyebildim. kardeşlerim rahatsız oldular. hemde babacığımda bilgisayarın sabaha kadar açık durmasından pek hoşnut olmadı. y789
ı pod daki herşeyi silip yukarıdaki listeyi yükledim.onu da sadece gündüz dinleyebiliyorum(yatarken rahatsız ediyo kulaklık) e günde 8- 10 saat olunca ı pod a pil dayanmadı... y789
eve pil depoladım o da suyunu çekti terli345 terli345 terli345 girlhaha
neyse asıl problemim bu değil...
listeme başka ne yüklesem iyi olur?
listemden artık dinlememem gereken bişey var mı?
oluşan yeni listeyi ne kadar süre daha dinlemeye devam etmeliyim?
not: yüklediğim her ritmotransın her versiyonunu dinliyorum. yani listemde hepsinin her versiyonu var.
yardımcı olabilecek herkesten şimdeden zamanlarını aldığım için özür diliyor. utananadam
şimdiden ilgilendikleri için teşekkür ediyorum... smiliyface