Lucid Rüya İçin Yapmış OLduğum ÇaLışmam..

TR-ance

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Herkese Selam..

Bu Mp3'ü Yaklaşık 1 Aydır Denemekteyim Ve OLumlu Sonuçlar Almaktayım.. ( Deneyen Birçok Kişide OLumlu Yorumlarda Bulundular.. ) Yarattığı Etkilere Bakarsak En Temel Şu İki Etki Gözüküyor..

1-) Rüyaların Daha Net OLması..
2-) Rüyaların Kontrol Edilmesinin Kolaylaşması..

Hiç Lucid Deneyimi OLmayan Arkadaşlar İçin Etki Süresi Biraz Daha Uzayabilir Ama Genelde İyi Bir ÇaLışma.. Eğer Dinlemek İçin Tavsiye İsterseniz Sizlere Bu Mp3'ü Yatmadan Evvel Kulaklıkla Ve KESİNLİKLE Rahatsız Edilmeden Dinlemenizi Tavsiye Ederim.. Uykuya Daldığınızdada Rem Uykusuna Dalacaksınız Ve Rüyalarınız Daha Net OLacak Çünkü Dalga Boyları Düşük Tetada Bitiyor Ve Buda Lucid İçin En İdeali..

Umarım Memnun KaLırsınız.. smiliyface

Link : http://rapidshare.com/files/139934738/Lucid_Dreaming.mp3

SevgiLer...

Ynt: Lucid Rüya İçin Yapmış OLduğum ÇaLışmam..

şimdi ofisteyim yorum akşama...
teşekkürler sapkal89 super

Şu anda pc'de sorun var,indiremiyorum ama sağol paylaşım için kiss3

teşekkürler indiriyim, yorumu yazayım denedikten sonra.

Çalıştığım iş yerinde filtre olduğu çin indiremedim eve gider gitmez ilk işim indirmek olacak.Çok merak ediyorum.Bakalım dediğin gibi varmı.

merhaba bu lucid için yaptığın çalışmada dün akşam rüya gördüm ama hatırlamıyorum, rüyayı tam aksine hiç hatırlamadım, ama ölü gibi uyumuşum,
bugün kendimi bomba gibi hissetmemi sağladı acaba çakra açıcı etkisi var mı? dusun

hata veriyor

y789 korkularımı yendikten sonra yapacam astral seyahatleri ama dosyayı bilgisayarıma indiriyorum

işte bendeki sorun... Rüyalarımı net hatırlarım duygularıyla beraber;ama asla rüyamın farkında olamam. (hayatım boyunca 1 ya da 2 kere olmuştur) inşallah işime yarayacak bu.Teşekkürler.

yatmadan evvel ne kadar süre dinlenmesi gerekiyor?

Uygun bir vakitte bende indirip deneyimleyip anlatacağım fakat şu aralar olmaz........
Sağol.....

Sanırım hiçbirimiz cesaret edip dinleyemediky789

TR- ance çalışmaların gerçekten çok güzel. Fakat delta dalgaları konusuna değinmemişsin, yani vücudumuzun tam olarak dinlenmesi adına bunlar da lazım değil mi? Lise döneminde 1-2 ay kadar her gece bilinçli rüya görüyordum. Bunu meditasyonu biraz derinleştirerek yapıyordum. Sanki bi ara bağımlı hale geldim gibi oldu ve hep yorgun olduğumu hatırlıyorum. Denemek gerçekten eğlenceli olacaktır sürekli hale gelmedikçe. TR-ance astral seyahatle ilgili çalışmaların olacağını söylemiştin :)))))
çalışmalarında başarılar (çakra açıcı ve derin meditasyon mp3 lerini hala kullanıyorum)
mutlu akşamlar

emeğine sağlık. teşekkürler. rüyalarımda bana anlatılmak istenen birşeyler olduğuna inanıyorum ama bunu farkedemıyorum çoğunuda hatırlayamıyorum. belki bunun çin yardımcı olur. sevgilerimle.

rapidshare açtım, ama nasıl indirileceğini bilmiyorum, birisi bana nasl indirildiğini söyler mi acaba ???

nasıl dinlemek gerekiyor? ne sıklıkla? ve nasıl umarım arık biri cewplayabilir

nasıl dinlemek gerekiyor? ne sıklıkla? ve nasıl umarım arık biri cewplayabilir

sadece deneme amaçlı kullanmanızı tavsiye ederim , sürekli kullanımda zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz, trance in bu çalışmasını hiç kullanmadım , diğerlerinden bildiğim kadarıyla etkisi bir hayli yüksek olacaktır, düzenli kullanımda bir artısının olmayacağını düşünüyorum, demir eksikliğiniz varsa kullanmayın yıpratıcı olabilir

Megavolt, Astral seyahat ve lusid konularında gerçekten bilgilidir. Astral konusunda ondan çok şey öğrendim. Ona güvenebilirsiniz.

Megavolt demir eksikliği yorgunluk mu yapıyor? Onun nedeni neydi? Sanırım bunu önceden de sormuştum ama unuttum. dusun2

Megavolt, Astral seyahat ve lusid konularında gerçekten bilgilidir. Astral konusunda ondan çok şey öğrendim. Ona güvenebilirsiniz.

Megavolt demir eksikliği yorgunluk mu yapıyor? Onun nedeni neydi? Sanırım bunu önceden de sormuştum ama unuttum. dusun2

teşekür ederim hazal :)) demir eksikliğinde yeterli oksijen taşınamadığı için yorgunluk yaratıyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri