teşekür ederim hazal) demir eksikliğinde yeterli oksijen taşınamadığı için yorgunluk yaratıyor.
Kansızlıkla mı ilgili?
teşekür ederim hazal) demir eksikliğinde yeterli oksijen taşınamadığı için yorgunluk yaratıyor.
Kansızlıkla mı ilgili?
Arkadaşlar şimdi indirdim bunu dinlemeye başladım en başta bi gerilim hissediyosunuz sanki size bi şey yaklaşıyo gibi sevincli kendinizi farklı bi alemde gibi hissediyosunuz sonra motor yavaşlaması gibi bi sesy789ama sonra alışıyosunuz bakalım bu gece rüyalarımda ne gibi bi değişiklik olucak =) bide ben sonlarına doğru boğazımda bi tutukluk ağrı hissettim aynı şeyi hisseden var mı yada nedenini bilen?
indirdim ve 1 saat dinledim
dinlerkende bir resme konsantre oldum
resim iyice netleşmeye gerçekleşmeye başladı gibi geldi o an şaşırdım ve çektim gözümü
ardından müzik yine açık 1- 1,5 saat kadar şekerleme yaptım uyu- uyan uyu uyan her daldığımda bi rüya
3-4 değişik rüya sabah 9-11 civarı
evet gözlerim açıkSevgili ikieşittirbir(2=1)) gözlerin açık olarak mı bir resme konsantre oldun?
3-4 değişik rüya iyimiş valla benim rüyalarım uzun metrajlı film gibi oldu. Ben öyle severim gerçi hikayaye kapılıp gidiyorum.
Rüyanız hayra kalsın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.