Lucid Ruya Rehberi Yayında

TheLucideR

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Web sitesi
lucidruya.forumj.net
Merhaba Arkadaşlar Sizinle Lucid Ruya Rehberini Paylaşacagım Videoyu Bugun Özenler HD Olarak Hazırladım Umarım Yararını Göreceksinizdir.

Ayrıca Videoda Kullanılan Müziklerde Psişik Güçlerinizi Arttırıyor Tam Konsantre Olmanızı Saglıyor.

Rar Şifresi: lucidruya.forumj.net

hemen indirip bakicam tesekkurler

allahm dedim ne kdr yakin hissettm kendimi bu olaya. meger yasamisim bende :s

imgelemenin dozunu kacirdigim gecelerde uykuya dalmak bile acayp keyfliydi uyanmak istemyodum surekli uyuma istegm vardiii her an her boslugu yeniden hayallerle ruyalara dalmak icin degerlendirir olmustum.. iyiki cabuk farkina vardim .

bi de lucidde yasadign acilari hissetmyo olman diye bsy yok:pp en azndan kalp sizisi hissedleblyodu:p

fiziksel olarak vuruldugumu bicaklandigimn acisini hssedemesemde en etklisi oldgundan soyluyorum ailemin basina kotu bsy gelip zarar gormesi(ruyadayken) direk beni kalbimden vuruyodu. buda bi nevi aci degilmi?:p

guzel paylasimdi 2 kez tsk. edyorm :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri