lütfen yardımmmmm!!!!

acelyaaa

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Benim için uygun olan depresyon mutluluk kilo verme vs gibi telkinleri 2ay öncesine kadar dinliyordum kulaklıkla olsun pc den olsun ama dinlemeye başladığımdan beri uykusuzluk çekiyorum ve sabah 8de yatıyorum resmen neden böyle oldu bütün düzenim bozuldu bıraktım artık dinlemiyorum 2ay oldu halen uykusuzluk çekiyorum yardımcı olurmusunuz bu neyin nesidir?O0olumlama cümlelerini bile bıraktım bu yüzden cevaplarınızı bekliyorum

Telkinlerden öncelikli olarak suçluluk ve ego önermekteyiz.
İlk önce depresyon telkini önermiyoruz.
Uyku konusunda ki sorununuz ise kısa bir süre sonra geçecektir.
Kalıci bir durum değildir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri