Matematik için telkin var mı???

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

sınırsızmavi

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Değerli hocam, hayatı boyunca matematik konusunda problemler yaşamış, matemetikle barışamadığı için de hayatı etkileyen sınavlarda gerekli başarıyı yakalayamamış, matemetik onun için koskoca bir önyargı halini almış biz antimatemetikçiler için geliştirdiğiniz bir cd varmı? Genel ders çalışma cd sinden bahsetmiyorum, yalnızca matemetikten. Matematik önyargı duvarımızı kırıp, matematik beceri ve sevgisine kavuşmamız bir hayal mi? Yoksa telkinler bunu başabilir mi? idea3 Sorumun cevabını merakla bekleyeceğim. hy789

Ynt: Matematik için telkin var mı???

Matematik için özel telkin cd'si yapilmaktadir.. Matematik korkusunu yenmeye yönelik bir cd'dir..

Ynt: Matematik için telkin var mı???

Hocam pekiy bu matematik becerisi elde etmemizi de sağlayacak mı? Ve ne kadar süre için de çıkacak, benim için biraz acil de...

evet bu konuda cevaplanırsa süper olur.aynı dertten muzdarip olan birsürü insan var.
mesela ben kesinlikle alırım.

Merhaba rat.planet.

Bu konu da dahil hangi konu olursa olsun korkularımızı yendiğimiz zaman o konuda gelişim de kaçınılmaz olur. Biliyorsun ki bizi çoğu şeyi yapmaktan alıkoyan asıl korkularımızdır.

Matematik konusunda dinleyeceğin telkin ondan korkmanı veya çekineceğini engelleyeceği gibi, daha çok sevmeni ve başarılı olmanı sağlayacaktır.

Bu konuda Atakan Bey' e (hayatimdegisti nickli) özel mesaj atıp konu hakkında bilgi alabilirsin.

Sevgiler.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri